MartinsT Un cik vel klāt cenai būs shipping costs, preces apdrošināšana transportēšanas laikā utml? 😃

Tas tiešām ir lēti, bet ar veco kontroles sistēmu...
    Man sanāk- klients ne ar ko neriskē, maksā tikai kad aptausta Rīgā + 21%PVN cenā, transports, apdrošināšana utt cenas būtu ap 600-750eur

2 years later

vēlos nopirkt lietotu grainfather? tikai otro versiju ar slēdzi ne-apakšā.

8 days later

Pēc nedēļas būs viens lietots Grainfather uz pārdošanu
        Pirmā versija, bet ar jauno vadības bloku
        info@bruvepats.lv

5 years later

gan jau te ir vēl kāds, kurš izmanto Grainfather G70, pirmo versiju, katlu.
          kā jums iet ar efektivitāti?
          aliņiem ar zemu blīvumu sasniegt tos 75% vai 80% nav nekādu problēmu.
          bet kā pieķeries pie kādas gruntīgākas receptes, kur blīvumam pirms vārīšanās jābūt, piemēram 1.072, sanāk knapi 1.060
          programmu izmantoju brewfather, un arī grainfather, pēc pieredzes zinu, ka sparge jālej mazāk kā aprēķinos, bet nu tik un tā nesaprotu ko es daru nepareizi.

alcha ar katlu tur mazs sakars. Lai būtu max efektivitāte, iesala/ūdens proporcijai jābūt optimālai, cik- pagoogle, mēs uz aci maucam. Ja liksi vēl vēl vairāk iesala, ūdens būs maz, iejava sausāka, attiecīgi ūdens nedabū ārā visus cukurus. Gribi lielāku blīvumu- vai nu pavāri misu ilgāk 1,5 ... 2h vai liec klāt iļģuciema iesala ekstraktu.

7 days later

alcha Pēdējā laikā esmu pamanījis, ka aptinot katlu ar dvieli, misa aktīvāk vārās un pie tā paša vārīšanās laika blīvums par pāris iedaļām augstāks. Īpaši tagad vēsākā laikā - telpā ir ap 5-10 grādi.

13 days later

ar segu ietinu katlu regulāri, jo garažā ap 10 grādiem ziemā.
                pasūtīju G70 V2 graudu tvertni, ar to it kā sanākot augstāka blīvuma receptēm labāka efektivitāte. nakamajā vārīšanas reizē pamēģināšu.
                ar to arī rodas iespēja graudus iejavas laikā pamaisīt

Write a Reply...