edgars said: 3.Tecināšanas laikā teņi jau bliež uz pilnu jaudu un cepj klāt nosēdumus, tā kā pēc tecināšanas viss jau gandrīz vārās un liela jēga no tās maisīšanas vairs nebūs. Mans komentārs bija par sietu pirms sūkņa, kas uz gumijas uzmavas turās, maisot viņu itin viegli var noraut ja karoti pa dibenu palaiž.
Īsti neredzu ko tur varētu uztjūnot.
Es tikai domāju: kāpēc tikai iejavošanas procesā varētu būt tik ļoti daudz nogulšņu? ja iesals normāli samalts un iejavošanas laikā strādā sūknis, kas misu ar visiem smalkumiem dzen uz augšu un tālāk filtrējas caur iejavu atkārtoti, tad misa paliek gandrīz kristāldzidra. Tie smalkumi kas šai lakā paliek uz dibena ir niecīgi.
Ka jau teicu, ka vārīšanas pogu slēdzu tikai skalošanas laikā, tad temperatūra nepaceļas augstāk par kādiem 90 - 93 grādiem pirms skalošanas beigām. Un tad var pakasīt.
Tas, ka kasot jāuzmanās noraut filtru - tas tā ir. Tāpēc esmu ievērojis, ka piedeg vairāk centrālai riņķis un kasu diametra virzienā perpendikulāri sūkņa ieejai. tad parasti ir OK.
Man neērtību rada tas, ka katlam nav normālu rokturu, lai to pārvietotu (tukšu protams). Jo brūvēju saimniecības ēkā, bet mitru tur atstāt negribu - jānes uz siltāku un sausāku vietu.