• Pasākumi
  • 11.06.2016 ekskursija pa "Lāčiem" un alus degustēšana pie Alusvedēja.

Man pagaidām vēl nav līdz galam skaidrs par savu dalību (pārklājas ar vēl vienu pasākumu), tad drošāk uz cepšanu nepieteikšos.

tiešām vairāk interesentu nebūs? tauta?

Ja padomāsi, sapratīsi, ka nekad par vasaras pasākumiem liela interese nav bijusi, bet tas nenozīmē, ka pasākumi mazāk interesanti, tieši otrādi. Man dalībnieku skaits vispār neko neizsaka. Šodien mēģināšu sapudeļot rabarberu alu ko aizvest jums ar mana dārza garšu. Līdz dzeršanai gan būs jāpagaida. Bock lāgeris ar Latraps iesalu nu dikti lēns.

kam es varētu iedod savu chempionāta guinesu, nodot nogaroshoshanai?

Čempja alu vari iedot man vai Andim - saki kad var piebraukt pakaļ. Ps. Apskaties piedabas mailserveris atkal izskatās nogāzies.

^ optiskais konvertors aizgāja pa kāju. vakarā būs.

zux said: kam es varētu iedod savu chempionāta guinesu, nodot nogaroshoshanai?

es pirmo kegu paspēju iznīcināt. neaizgāja zūdībā.

CNZ said: Man pagaidām vēl nav līdz galam skaidrs par savu dalību (pārklājas ar vēl vienu pasākumu), tad drošāk uz cepšanu nepieteikšos.

Tomēr nebūšu :( Tā jau bija kalendārā laicīgi atlikts vispirms 4., pēc tam 11.jūnijs, bet laivošanai piedāvātā Irbe bildēs pārāk smuki izskatās (pat ar iespējamajām salnām naktī).

11.jūnija vakarā gaidāmā atrakcija

https://www.facebook.com/1121982411169851/videos/1214820311886060/

Labprāt pievienošos! Arī uz maizes cepšanu, ja vēl tāda iespēja pastāv. Tikai, vai ir iespēja piebiedroties pie kāda transportā? Esmu Rīgā centrā.

Tie, kuri dosies ekskursijā uz "Lāčiem", gaidīšu no plkst.12 lielajā stāvlaukumā. Mani nepamanīt nevarēs - būšu ar balto busu, kam uz aizmugures ir alusvedēja profila bilde. Par katru personu vēlos saņemt 6.20 EUR. Cenā ietilpst ekskursija pa maizes ceptuvi gida pavadībā, maizes un grauzdiņu degustācija, kopīga maizes kukulīšu cepšana. Es varu kādu no "Lāčiem" paķert pēc ekskursijas uz pasākuma turpinājuma vietu.

P.S. Ar sabiedrisko autobusu no Rīgas, ja kas, var nokļūt tieši līdz pašai ceptuvei. Pietura saucas Benūži.

Normundam kādu aliņu atstāsim? Tad pienācīgi jānoformē. Mangalis būs pieejams? Doma rīt Jelgavas tirgū pie māsām iepirkt gaļu.

Normunds pats, diemžēl, nebūs - viņš devies nelielā atpūtā. Bet aliņus var atstāt pēc tam pie mums mājās, ja ir tāda vēlme, pirms Jāņiem varu nodot zolīdi sapakotu.

Mangalis ir. Restītes un iesmi arī.

Egilam jālūdz uzburt sausu dienu!!! Bet jumtu virs galvas atradīsim, ja nu tomēr kādi nokrišņi būs.

Es jau mēģinu uzpirkt abus - gan saules, gan lietus dievus :) http://www.yr.no/place/Latvia/Jelgava_fylke/Kalnciems/

E.

egy4 said: Es jau mēģinu uzpirkt abus - gan saules, gan lietus dievus :) http://www.yr.no/place/Latvia/Jelgava_fylke/Kalnciems/

E.

Vismaz laika posmā no plkst.12-18 sāk rādīties saulīte. Jāturpina uzpirkt

janistrumpet said: Labprāt pievienošos! Arī uz maizes cepšanu, ja vēl tāda iespēja pastāv. Tikai, vai ir iespēja piebiedroties pie kāda transportā? Esmu Rīgā centrā.

principā es varu aizvest, tiesa stipri laicīgi :) braukšu uz Krasta "Lido" nogādāt bērnus uz tusiņu. tur jābūt uz vienpadsmitiem, tad atpakaļ uz mājām. pēc tam Lāsma no mājām var nogādāt tevi tieši uz "Lāčiem"

^alusvedēj, varbūt vari divus pasažierus paķert?

Aizvedīšu kasti pie Žuka vārīto alu receptes autoram ilgstošai glabāšanai. Varbūt vēl kāds vēlas atvest paraudziņus ilgstošai uzglabāšanai lai vienādi apstākļi, un ik pa laikam varētu patestēt.

Rencis said: ^alusvedēj, varbūt vari divus pasažierus paķert?

sestdien no Rīgas uz pasākumu pie sevis - varu.

svētdien atpakaļ pa mājām pašiem jātiek.

alusvedeja sieva said: Tie, kuri dosies ekskursijā uz "Lāčiem", gaidīšu no plkst.12 lielajā stāvlaukumā. Mani nepamanīt nevarēs - būšu ar balto busu, kam uz aizmugures ir alusvedēja profila bilde. Par katru personu vēlos saņemt 6.20 EUR. Cenā ietilpst ekskursija pa maizes ceptuvi gida pavadībā, maizes un grauzdiņu degustācija, kopīga maizes kukulīšu cepšana. Es varu kādu no "Lāčiem" paķert pēc ekskursijas uz pasākuma turpinājuma vietu.

P.S. Ar sabiedrisko autobusu no Rīgas, ja kas, var nokļūt tieši līdz pašai ceptuvei. Pietura saucas Benūži.

Man tik tikko ir atkal pilnībā mainījušies plāni un tomēr piedalīšos :) Tāpēc jautājumi: 1) Vai var vēl arī pievienoties arī maizes cepējiem vai jau par vēlu? 2) Vai var pieteikties uz 1 vietu baltajā busā "Lāči-Alusvedējs"?