Nakšņošana no 5dienas uz 6dienu 7€.

5 days later

MartinsK Maksāšu , maksāšu, cik var draudēt ? Mani te Rekets moka, un tad vēl Kraukļi🙂 . Pirms nedēļām atapos ka jāvāra konkursi- izvāriju🙂

AndisL
      Dārgie cilvēki, lūdzu nevāriet alu! Latvieši ir aldaru tauta, latvieši alu darina.

Pirceejs Nē, latvieši vāra alu, tapat kā vāra angļi, amerikāņi, beļģi, vācieši un citi. Alu nevāra daži norvēģi. Varbūt arī kāds latgalis, bet pārsvarā gadījumu tas nav nekas, ar ko vajadzētu lepoties.

Nē, tomēr nē! Noteikti ir aldari kuri vāra misu, bet alu Latvijā vāra retais. 🙂

Ceru ka Kraukļos šādas šahtas ir vismaz 30 gab. Nauri?
            image ekranuznemums-11.png

Pirceejs Latvieši ir aldaru tauta, latvieši alu darina.

Labi, ka beidzot terminoloģijas komisija ieradusies. Ceram vēl uz virkni vērtīgu aizrādījumu.

Pagājušo gadu tieši hoķis bija un pārsvarā varēja redzēt to telefonā, vai šogad būs uzlabojumi translācijas pāraidei? Tieši 20 maijā Latvija cīnīsies pusfinālā par iekļūšanu finālā, es tik nezinu pret kuru komandu🙂

Vobla Ja LMT būs uzcēlis lielāku torni, tad būs arī uzlabojumi 🙂

6 days later

Dalībnieku skaits jau ir gana kupls, pieteikušies 55 lieli, 7 mazi. Daudz dalībnieku visos konkursos. Par to arī liels prieks 😉

Man gan nav pārliecība, ka kādā konkursā startēšu

MartinsK pieteikušies 55 lieli, 7 mazi.

vaita tas ir daudz?
                        šķiet parasti bija ap 70 pieaugušiem dalībniekiem. vai arī es kaut ko jaucu?

nejauc. un 7 mazi arī izklausās baigi knapa kompānija...

jāsāk jau plānot nokļūšanu galamērķī ...

MartinsK Galvenā konkursa alus - vismaz 20% rudzi, max 6% ABV, ibu un ebc atstājam brīvi.

Nez kapēc tikai tagad pamanīju, ka ierobežojums ir 6%. Visu laiku likās ka 7%. Vai būs pieļaujama atkāpe 0.5% - 0.6% ietvaros?

Kurš tad tev viņu pārbaudīs? Tas vairāk ir jautājums tavai sirdsapziņai.