Pagājušo gadu tieši hoķis bija un pārsvarā varēja redzēt to telefonā, vai šogad būs uzlabojumi translācijas pāraidei? Tieši 20 maijā Latvija cīnīsies pusfinālā par iekļūšanu finālā, es tik nezinu pret kuru komandu🙂

Vobla Ja LMT būs uzcēlis lielāku torni, tad būs arī uzlabojumi 🙂

6 days later

Dalībnieku skaits jau ir gana kupls, pieteikušies 55 lieli, 7 mazi. Daudz dalībnieku visos konkursos. Par to arī liels prieks 😉

Man gan nav pārliecība, ka kādā konkursā startēšu

MartinsK pieteikušies 55 lieli, 7 mazi.

vaita tas ir daudz?
          šķiet parasti bija ap 70 pieaugušiem dalībniekiem. vai arī es kaut ko jaucu?

nejauc. un 7 mazi arī izklausās baigi knapa kompānija...

jāsāk jau plānot nokļūšanu galamērķī ...

MartinsK Galvenā konkursa alus - vismaz 20% rudzi, max 6% ABV, ibu un ebc atstājam brīvi.

Nez kapēc tikai tagad pamanīju, ka ierobežojums ir 6%. Visu laiku likās ka 7%. Vai būs pieļaujama atkāpe 0.5% - 0.6% ietvaros?

Kurš tad tev viņu pārbaudīs? Tas vairāk ir jautājums tavai sirdsapziņai.

uz katra paša goda prātu.

Etiķetē tak gan jau būs jānorāda OG, FG un ABV?

Palasi nolikumu, uz pudeles būs tikai iedalītais kārtas numurs. Bet tagad jau visi zin, ka Tu šmauksies 🙂

Nevis es šmaukšos bet raugs kas par dziļu noraudzēja. Protams lielu lomu spēlē mana neuzmanība un iedomas par 7% robežu.

Kad tie marķēšanas numuri tiek izsūtīti? Nedēļu pirms pasākuma? Dažas dienas pirms pasākuma?

sūdīgam dejotājam arī olas maisa ...

Ja kāds vēl domā, vai doties uz Latvijas mājbrūvētāju lielo kongresu, tad vēl droši var pieteikties! Vieta atradīsies.