Es piedāvāju turēties pie šīm piecām kategorijām un vienu ka ekstu katru gadu ieviest un labākie brūvētāji jau parādīsies kopvērtējumā!
Gada mājbrūvēšanas pasākums Kraukļos 20.-21.maijā (2017)
Kad balsošana par konkursa alus veidu?
Zelcs said: Kad balsošana par konkursa alus veidu?
Drīz, ļoti drīz! Vakar ar Mārtiņu nolēmām ka liekam uz balsošanu, šobrīd Mārtiņš ir paņēmis bezalgas atvaļinājumu un aktīvi pievērsies balsošanas formas izveidei, tā kā drīz, ļoti drīz!
Balsojuma formā būs: 1) Alus ar rudzu iesalu 2) Saisons 3) Beļģu eils 4) Amerikāņu gaišais eils 5) Vasaras melnais alus (2 iesali (bāze plus kāds no tumšajiem virs 500 EBC), max. 4.5% abv, min 60 ebc) 6) American wheat beer
Vairāk īsti laikam nevajadzētu, tā jau daudz. Pēc balsošanas izvirzītajam variantam tad precizēsim vēl rāmjus (abv, ebc, ibu, etc).
vajadzētu balsot pa kārtām pēdējo atmetot. citādi var sanākt ka 10 cilvēki iebalso tumšo un pārējie 50 izsķīst pa citām kategorijām. nu tas piemēram.
Atbalstu šādu ideju.
Es 10 reizes nobalsošu par tumšo, bet pārējie lai izšķīst.
par tevi mēs zinam :)
- Awaiting approval
<script type="text/javascript" charset="utf-8" src="http://static.polldaddy.com/p/9523944.js"></script> <noscript>2017. gada mājbrūvētāju saieta galvenā konkursa alus</noscript>
- Awaiting approval
Balsojam kādu nedēļu - http://poll.fm/5o4q0
un kur palika APA ?!
Balsot var reizi diena, pareizi? :)
šitā neiet cauri, var balsot neierobežotu skaitu reizes. davai pa godīgo, apņemos apkopošanu. vai kādam ir iebildumi ka balsot var tikai forumā registrējušies reāli brūvētāji?
tad jau vajag atsevišķu tēmu ar variantiem galvgalī un katrs ieraksta savu favorītu
pēc brīža uztaisīšu tēmu, bet nedaudz savādāk.
Vairākas reizes nobalsot bez liekas muhļīšanas nevar. Apa pielikšu.
MartinsK said: Vairākas reizes nobalsot bez liekas muhļīšanas nevar. Apa pielikšu.
Sorry, varbūt man tikai tā, bet šis ieraksts tā vien vilina pamēģināt, cik viegli vai grūti ir nobalsot vēlreiz. Izskatās, ka ļoti viegli, vismaz "balsojums pieņemts" parādījās. Vari atskaitīt rudziem 1 nost, ja skaitīsim pēc šīs formas :)
Man nav pārāk svarīgi, kurš alus uzvarēs un nav baigi žēl, ja kāds cītigi balsos daudzreiz un iedabūs sev vēlamo līderos. Bet, ja tā nopietni pieiet šim balsojumam, tad kastroļa variants krietni atbilstošāks (vai kaut vai google doc, kur katrs ieraksta savam nikam pretī izvēli - nez vai tas ir kas slēpjams).
Un kā ar mainīgo IP adresi? IT speciālisti var pamainīt IP adresi kaut vai 100 reizes vienas dienas laikā?
Zelcs said: Un kā ar mainīgo IP adresi? IT speciālisti var pamainīt IP adresi kaut vai 100 reizes vienas dienas laikā?
Nevajag pat IP adresi mainīt.
Agrāk forumā bija plagins, kas balsošanu vienu reizi nodrošināja. Bet ja kastrolis apkopo, man liekas labs risinājums.
Cerams, ka visi ķīniešu spamboti nesāk balsot :) Bet tad jūs zināsiet, ka vai nu es vai Edgars vainīgs, jo laikam esam vienīgie, kas var rakstīt citu jūzeru vārdā :)