Vakar #Optyroc man jau uzdeva šo jautājumu, pārjautāju BestMalz Gaidu atbildi

Ziņošu šeit.

Viņiem obligāti vajag oriģinālos dokumentus, citādi nevar piereģistrēt Ginesa rekordu grāmatā.

Ja galīgi negribās pašiem sūtīt, tad var nodot man un es kolektīvi nosūtīšu.

Ar nožēlu jāatdzīst, ka man šis pasākums iekrita dienā ar pārvākšanos uz citu dzīvesvietu. Itkā biju ieplānojis ka varētu mēģināt vārīt vecajā dzīvesvietā un raudzēt jaunajā, bet iebildumi un vesalais saprāts (šoreiz no sievas puses) ņēma virsroku. Bet nav ļaunuma bez labuma, jo kamēr risinu (propāna-butāna) problēmu jaunajā dzīvesvietā, tikmēr visas manas brūvpariktes ir aizlienētas vienam jaunam censonim, kurš visticamākais kļūs par mājbrūvētāju un es varēšu lepoties, ka brūvētāju saimei esmu pievilinājis nu jau divas ģimenes kuras vāra pašas.

Ceru - Papakarlo piedos, ka ar atlaidi iztirgotais iesals šoreiz palika neizmantots tam mērķim kuru biju iecerējis. Ceru, ka līdz Jāņiem tikšu atpakaļ uz brūvpekām un katls atkal kūpēs.

Visi kuri vēl nav nosūtījuši info pa tiešo Best Malz, lūdzu sazināties ar mani, lai precizētu kā es varu saņemt dokumentus promsūtīšanai.

info@bruvepats.lv

Tak līdz 17.maijam jānosūuta. Vēl jādokomentē kā rūgst, utt.

Sutis jau tikai papirus! Bildes/video jaielade kaut kur un janosuta links viniem.

14 days later

Līdz 17.05. jābūt pie viņiem vai izsūtītam? Varētu jau kooperēties un samesties pa pāris eur un ar kaut kādu ekspresi aizbliezt. Latvijas pasts priekš manis ir kaut kas mītisks un biedējošs. Raivo, ir kāds rīcības plāns?

vācijas pasts ir daudz biedējošāks. ja līdz 15-16 aiznesīsi tad naktī jau tava vēstule būs lidmašīnā uz vāciju. vācieši savukārt norauj podā visus numurus un var tikai minēt kur pakas paliek. aptuveni nedēļu iet, ar kurjeru var 2-3 dienas ietaupīt ja paveicas. vācieši nav nekādi fiksie jebkurā gadījumā.

Raivo tak jau vāca papīrus, vēl minēja, ka Blomē varēs nodot, ja kas, kopistiskai sūtīšanai, tā arī nodevu viņam! bet ko ar bildēm/video- kāds zin, kur jāielādē, vai vnk dropbox linku viņiem nosūtu?

Aizsūtīju bildes un anketu ar Latvijas Pastu. Vācietis pēc 2 dienām atbildēja, ka ir saņēmuši.

18 days later

Kas jādara ar alus parauga (23.aprīlī brūvēto) nosūtīšanu uz Vāciju? Kā jāmarķē pudēle un kā jāsūta? Laiciņu atpakaļ Raivo teica, ka varētu šai lietā organizatoriski palīdzēt.

Vari sūtīt pats, vai arī vari nodot man, es to kolektīvi nosūtīšu/apmaksāšu ceļu.

papakarlo said: Vari sūtīt pats, vai arī vari nodot man, es to kolektīvi nosūtīšu/apmaksāšu ceļu.

Līdz kuram datum Tev jāatdod?

ka bus ar kopeju degustaciju, tiem, kas piedalijas? es drosvien nesutisu uz konkursu, bet labprat satiktos un nogarsotu parejo alus! uz julija pasakumu ari netieku, tapec labprat satiktos ari junija, zinu, ka ir vel interesenti, tapec , ja Taka vai Labietis mus uznemtu (noteikti mazaka skaita ka ierasts), vai kadam ir cita vieta padoma Riga, tad varetu vel lidz Jāņiem uztaisit vienu meetingu! man personigi der nakosa otrdiena/piektdiena vai 15./16/06!

Manējais vēl tik gāzējas, bet vajadzētu uz to laiku būt kārtībā un piedalītos.

Vajadzētu padegustēt. Man arī pašam nav īpaši sanācis. 16.06 Labietī?

Tie kuri grib savus paraugus sūtīt uz Vāciju, jaunedēļ var nodot man.

MartinsK said: Vajadzētu padegustēt. Man arī pašam nav īpaši sanācis. 16.06 Labietī?

Nakosnedel netiec?

Varu, tikai ne 1dien. Bet pārējie?