ja autobuss atļauj - no manis vēl 4 braucēji
Brūžu ekskursijas
rreinis
Laba diena,
Atgādinājums par braucienu un apmaksa:
23.02.2019. braucam uz Igauniju
Alus darītava Käbliku Pruulikoda,
Brīvais laiks (līdz pat 3h) burvīgajā pilsētā- Tartu.
Izbraukšana 7:00 (ierašānās 6:45) no Satekles un Dzirnavu ielas Neste
DUS! NEKAVĒT!!!
Brauciena cena EUR 25,00 (iekļauts brauciens un alus darītavas
apmeklējums, degustācija)
Gaidu pārskaitījumu līdz 15.02.2019. Neierašanās gadījumā nauda tiek
atgriezta tikai par alus darītavas apmeklējumu un degustāciju - EUR
8,00 (vai arī paši meklējam vietā cilvēku).
Konts:
Daiga Skrimble
LV67UNLA0050012813442
SEB Banka AS
rreinis
Atgādinu vēlreiz!
Šo sestdien, 23.02.2019., sākam pulcēties plkst. 6:45 pie Satekles un Dzirnavu ielas Neste
DUS! Startējam plkst. 7:00!
NEKAVĒT!
Sāksim ar Käbliku Pruulikoda alus darītavu, tad dosimies uz Tartu, kur brīvsolī 3h. Atgriežamies Rīgā aptuveni plkst. 20:00.
NEAIZMIRSTAM PASI VAI ID KARTI!!!!!!
Arkārtas gadījumam- 26704115!
Kāds var pastāstīt par Käbliku Pruulikoda, tas ir aļa crafts vai kārtīgs crafts? Nav sanācis neko dzert no viņiem, varbūt kāds var kādu atsauksmi uzrakstīt- jāgatavojas tač!
FB bildēs tikai pasākumi un festivāli, dažas senas etiķetes un viss.
Vobla http://kabliku.com/index.php/et/tooted
Šis tas ir baudīts un ir krafts! Šķiet, diezgan labs! Bet aizbrauks, un redzēs, kā ir patiesībā
Vobla
Slinkais Vobla, ieej Untappd
https://untappd.com/kablikupruulikoda
Es jau visu nedēļu atvados no savējām. Jūtu, ka šis būs izcili labs pasākums! Kabliku un tūre pa Tartu... Siekalas nespēju valdīt!
Braucējiem iesaku paņemt līdzi katram savu glāzi un vēlams tūlpjveidīgo jo no tās nekas nelīst ārā!
Vienā citā braucienā arī uz Tartu man vienīgajam bija glāze un tad, kā izrādījās, visi gribēja no tās dzert, pagaršojot kas iekša dažreiz tas ir ok, bet ņemot vērā gripas epidēmiju tas nav higiēniski.
Šīs sezonas pēdējā alus eksursija ir tapusi un 27.aprīlī dosimies uz Cēsu pusi. Plānā šoreiz apciemot Raiskumieti, kur ciemošanās laikā dzirdēsim stāstus par alus darītavu un arī par Raiskumu, apskatīsim ražotni (alus darītava, maizes ceptuve, gaļas kūpinātava). Pēc tam degustācijas zālē nogaršosim gan maizi, gan gaļu, gan cepumus un, protams, alu. Šoreiz mēs ne tikai baudīsim šo lielisko dziru, bet brauksim uz Maizes māju, kur izpētīsim graudus, graudu produktus, latviešu spēka zīmes un izzināsim ar maizi saistītās tradīcijas, kā arī paši cepsim pīrāgus. Un beigās brīvais laiks Cēsis.
Šoreiz braucienā būsim gan paēduši, gan padzēruši, kā arī jaunas zināšanas ieguvuši!
Pulcēšanās plkst. 9:45 Satekles un Dzirnavu ielas Neste DUS.
Brauciena cena- EUR 28,00* (cenā iekļauts ceļš, Raiskumieša apmeklējums un Maizes mājas aktivitātes)
Konts:
Daiga Skrimble
LV67UNLA0050012813442
SEB Banka AS
*Neierašanās gadījumā nauda tiek atgriezta tikai par degustācijām - EUR 13,00 (vai arī paši meklējam vietā cilvēku).
Vai ir gribētāji doties eksursijās jaunajā sezonā?
Man pēc pēdējās, kad daudzi pēdējā brīdī uzmeta, rokas baigi neceļas, bet pašai jau patīk kaut kur aizbraukt!
Ja ir gribētāji, tad iesakiet man virzienu vai galapunktu! Oktobra beigās vai novembrī varētu noorganizēties!
Es gribētu gan, da jeb kur
A uzmetēji kā, tipa nesamaksāja? Tak prakse ir ka samaksā un vis, a tas ka tiek/netiek tev nevajadzētu raizēties!
Vobla nu lūk, vienreiz atkāpe un un pretī nākšana, un šādi notiek, kā arī pieteicās maz. Lai gan eksursija , vismaz man, šķita trakoti sirsnīga un mieŗiga, pa ilgiem laikiem
Respektīvi, lai gan pamatīgs ceļš jāveic, pagaidām ideja uz Sakiškių darītavu aizlaist un brīvo laiku Viļņā uztaisīt! Agri jācēļas, ilgi jāšēž autobusā, nolāpītās zaļās pauzes, un attiecīgi izmaksas augstākas. Gaidu atbildi no alus darītavas!
Interesē noteikti braukt. Par uzmetējiem, vai kuriem plāni mainās, vienkārši. Transporta izmaksas avansā tikai. Tas disciplinē meteņus un nerada kreņķi tiem kas brauc.