• Pasākumi
  • Gada mājbrūvētāju pasākums 2019-apspriešana

BOD man ir šāds blūtūs pīkstulis, varbūt pietiek, savam izmēram skan ļoti OK. paņemšu, dēskotēka būs tad nepārāk skaļa

image img-20190515-081402.jpeg

Piektdienas braucējiem informācija:
    1. Maksa par papildu dienu EUR 5,00 no personas (ieskaitot bērnus).
    2. VĒLAMS NEierasties pirms plkst.18:00 (respektīvi, pirms organizatoriem).
    3. Piektdien būs pieejams grils. Ogles, degšķidrums un ko cept vienoties un gādāt pašiem. Man jau labpatiktu, ja visi braucēji vienotos, ko kurš ved, un visi kopā našķotos, baudot aliņu un lielsiku kompāniju.
    4. Sestdienas rītā par mūsu punčiem parūpēties uzņēmās Edžiņš. Protams, par attiecīgām naudiņām.
    5. Galvenais atbildīgais Mārtiņš K., drīkst griezties ar jautājumiem arī pie manis un Linarda!

Edžiņš nav 5d braucējos? Bet būs no rīta ar brokastīm? ....zupa? Pagājušogad Edžiņa zupa bija fantastiska !!!!!
      Par 5d paičonu- tur bez stresa, katrs paņem ko grillējamungrauažamu. Kopā visu sagrillēs no nokops. Un katrs kas brauc ar auto, paķer mazo ogļu maisiņu un kādu trauku/sķīvi/dakšu. Nevajadzēs- aizvedīs mājās. Domāju tā kautkā.

Kaut kādi trauki tur bija arī uz vietas (šķīvji, dakšiņas, krūzes, tējkanna). Mums gan virtuves izmantošana ir ierēķināta no sestdienas, bet es aprunāšos ar saimnieku.

Es apsveru domu braukt piektdien. Elektriskā plīts, panna, katls un pagarinātājs man ir. Tā ka virtuve 5dien nav obligāta. Ja 6dien no rīta gribās zupu, tad pāris kilo vistas šašliks būs piektdienas vakarā kā blakusprodukts.

Šī brīža darbu sadalījums pasākuma dienā:

image image.png

Novēloti piesakos, ka divatā labprāt pretendētu uz braukšanu piektdien — ja kādam ir vietas auto!

Divas vietas ir. Varu paņemt jebkur Rīgā. Par laikiem zvanīt 2944pieci77divi. Arī 7dien atpakaļ.

BOD mēs ar Kastroli jums dēskotēku sarīkosim

varbūt desutēku? :-D

Informēju, ka slepenais rūķis mums visiem ir sagādājis čipsus, cepumus un vēl kādu saldumu. Lūgums, netērēties šādiem niekiem- viss būs un gana daudz! Arī kvass, ko padzerties, kad alus līdz kaklam- būs!
                  Pašiem gan jāpadomā par dzeramā ūdens rezervēm!

Peace!

Saimnieks gan teica, ka viesu mājā krāna ūdens ir lietojams uzturā.

Un pagrabs priekš alus būs. Un protams arī labs laiks 😉

Kā ar pirti piektdienā, vai ir vēlme un vai ir iespēja?

es šogad pirtī neiešu. pagājšgad kamēr sēdēju pirtī ballīte jau bija novākusies.

pirts slotas un dvieļus jāņem līdz ?

es parasti normāli pa dienu paballējos un vakarpusē pirts ir pats labums, pēc nelielas diendusas

Lūgums konkursantiem (SIMPĀTIJU GALDAM) sākumā pietiek ar kādām 3 pudelēm - būs 20-25C - nav ko lieki sildīt uz galda

BOD pirts slotas un dvieļus jāņem līdz ?

Dvieļi, slotas jāņem katram savi. Par piektdienas pirti skatīsimies uz vietas, vai būs iespēja.