• Pasākumi
  • Gada mājbrūvētāju pasākums 2019-apspriešana

Divas vietas ir. Varu paņemt jebkur Rīgā. Par laikiem zvanīt 2944pieci77divi. Arī 7dien atpakaļ.

BOD mēs ar Kastroli jums dēskotēku sarīkosim

varbūt desutēku? :-D

Informēju, ka slepenais rūķis mums visiem ir sagādājis čipsus, cepumus un vēl kādu saldumu. Lūgums, netērēties šādiem niekiem- viss būs un gana daudz! Arī kvass, ko padzerties, kad alus līdz kaklam- būs!
      Pašiem gan jāpadomā par dzeramā ūdens rezervēm!

Peace!

Saimnieks gan teica, ka viesu mājā krāna ūdens ir lietojams uzturā.

Un pagrabs priekš alus būs. Un protams arī labs laiks 😉

Kā ar pirti piektdienā, vai ir vēlme un vai ir iespēja?

es šogad pirtī neiešu. pagājšgad kamēr sēdēju pirtī ballīte jau bija novākusies.

pirts slotas un dvieļus jāņem līdz ?

es parasti normāli pa dienu paballējos un vakarpusē pirts ir pats labums, pēc nelielas diendusas

Lūgums konkursantiem (SIMPĀTIJU GALDAM) sākumā pietiek ar kādām 3 pudelēm - būs 20-25C - nav ko lieki sildīt uz galda

BOD pirts slotas un dvieļus jāņem līdz ?

Dvieļi, slotas jāņem katram savi. Par piektdienas pirti skatīsimies uz vietas, vai būs iespēja.

image img-20190517-wa0018.jpeg
                    Pabiju Leišmalītē pēc glāzes. Paldies Mārtiņam un Linardam! Dikti jau smuka. Daigai par kongresa rīkošanu! Nākamgad jau būs desmitais kongress? Atvainojos meitenēm par negatavību braukt uz Akmeni pēc desām! Pārsteidzāt galīgi nesagatavotu! vecums nenāk viens! Bija prieks satikt vecos zaldātus! Mārtiņa IPA bija manā gaumē. Ja nekļūdos Pēteris T cienāja ar konkursa alu. Man patika!

Uz smukās glāzes lasu, ka šogad ir 10. saiets! Pirmo kongresu nebiju piefiksējis. Kam negadās. Paldies ciemiņiem, kuri nepabrauca garām atceļā! Izskatījās kā no kārtīgām kāzām braukdami.

Liels paldies orgiem par pasākuma norisi, Edžiņam par brokastu zupu, dalībniekiem par ierašanos un kuplas draugiem par balvām! Viss bija brīnišķīgi! Ā, lekcijas kā parasti- bagātas ar ļoti noderīgu info! Paldies lektoriem!
                    Tikamies mēnešreizēs un pēc gada- Aucē, Kraukļos vai kādā jaunā vietā!

Gribu publiski izteikt pateicības vārdus visiem pasākuma dalībniekiem. Par to, ka ieradāties, par to, ka piedalījāties, par to, ka atvedāt alu, Jamesonu un Black Balsam Currant!
                    Mēs, organizatori, ļoti gaidīsim komentārus par šo pasākumu. Īpaši gribam dzirdēt ieteikumus, ja tādi ir, kā vēl uzlabot pasākuma organizāciju. Uzreiz gan jāsaka, ka no viesu mājas un tās saimnieka "izspiests" tika maximums. Ja man jābalso, tad šajā vietā pasākumu labprāt apmeklētu arī nākamgad. Jā, bija kāzuss ar krampīti, kuru varēja operatīvāk novērst, bet kopumā attieksme no saimnieka puses bija burvīga. Domāju, ka daži no pasākuma dalībniekiem īpaši novērtēja atļauju uzkavēties viesu mājā pēc pasākuma beigām, lai nebūtu jāriskē un jāsēžas pie stūres ar promilēm.
                    Arī dalībnieku attieksme pret pasākumu bija līmenī. Mildas Laiks gan ir savs viedoklis par to, bet kopumā viss noritēja bez starpgadījumiem, vismaz ja tādi arī bija, tad viņi ir palikuši starp dalībniekiem, organizatorus neinformējot!
                    Alus. Alus daudzums bija kā nomērīts.... nu labi, mazliet varbūt pietrūka daudzveidība svētdienas rītam, bet to lieliski kompensēja Blac Balsam Currant (sk. pielikumu) . No kopgalda bija ko izvēlēties, arī simpātiju konkursā uzvarēja tas par ko balsoju arī es.
                    image whatsapp-image-2019-05-20-at-091138.jpeg

Paldies Hopallā un Katrīnai par lekcijām. Rauga lekcija bija īpaši aizraujoša
                    image whatsapp-image-2019-05-20-at-091136.jpeg

Konkursi.
                    Es šīs nedēļas laikā apkopošu žūrijas konspektus par NEIPA konkursu, bet "moderējot" viņu šo to ievēroju arī es, un varu iekomentēt, jo daudzi gaida tā saucamo fīdbeku. Es gan esmu slavens ar savu nezināšanu par alus stiliem un to atbilstību, bet centīšos būt gana objektīvs.
                    Defektu nebija. Nebija NEVIENS no paraugiem, ko vajadzētu spļaut laukā. Bet iesniegto paraugu skaits, deviņi, liecina ka mums beidzot bija izdevies viens diezgan grūts konkurss. Cik zinu, tad daži kas bija pieteikuši savu alu konkursam, pēdējā brīdī atsauca savu pieteikumu, kritiski vērtējot alus atbilstību. Sīkāk tad , kad izskatīšu pierakstus.
                    Īpaši jāizceļ jaunievedums - Labākā uzkoda pie alus. Domāju, ka šim konkursam jāpaliek pastāvīgajā sortimentā.
                    Nobeigumā, visiem vēlreiz liels paldies, un uz tikšanos vasarā!

image whatsapp-image-2019-05-20-at-091138-1.jpeg

P.S. ja kāds no tiem kas vieglā reibumā aicināja braukt ciemos uztur šo savu piedāvājumu, tepat forumā var izsludināt pasākumu un uzņemt viesus. Kaut divus, kaut tālākajā Latvijas austrumu punktā... tas jebkurā gadījumā būs vairāk kā nekas.

Arī es gribu pateikt lielu paldies visiem visiem. Ipaši Mārtiņam un Linardam, ka uzticēja daļu organizēšanas, priekš manis tā bija liela pieredze, un ļoti pozitīva. Lieliski ir strādāt ar cilvēkiem, kam var uzticēties un nav jāstaigā pakaļ 10x atkārtojot vienu un to pašu. Laikam noklusēts tika tas, ka pateicoties Jurim Cinītim varējām izbaudīt pirti un baļļu- paldies par šo prieku! Paldies arī Zelcs, ka uzņēmās visu, lai varētu nolemt galvenā konkursa alu. Paldies Mildas Laiks par to, ka uz glāzēm bija varen smuka bilde. Paldies Edžiņam par lielisko barošanu- tu mums esi zelts, ipaši, jo manis dēļ bija jāparplāno ierašānās diena 😃 Par Vizuļu saimnieku arī tikai labāko varu teikt, jo tomēr ir vajadzīga pacietība uzņemot šo mūsu lielisko kompāniju. Edināšana ar bija ok, galvenais ka visiem pietika. Un pateicoties mūsu saldumu slepenajam rūķim, par tukšiem punčiem sūdzēties nevarēja. Man gan kādā brīdī likās, ka ēdiena ir vairāk, kā alus 😃 Paldies Jurim un Alusvedējam par pasākuma iemūžināšanu- gaidām rezultātu!
                      Ideja, ka vajag labu devu nostaļģijas šajā pasākuma, manuprāt, izdevās. Lekcijas bija apmeklētas. Konkursos visi aktīvi piedalījās. Ņemot vērā alkohola daudzumu asinīs, notika mazākais- krampītis kirdik, un kāda čība piesmieta. Dzīves sīkumi! Arī es esmu par to, ka uzkodu konkurss paliek programmā. Var izpausties arī otrās pusītes un tie, kas alu nav izvārījuši.
                      Lielum lielais paldies sponsoriem par balvām, domāju, ka uzvarētāji ir varen apmierināti!
                      Un visiem dalībniekiem, ka atbraucāt, ka piedalījāties, ka bijāt ar mums, un uzvedāties godīgi.
                      Es noteikti kādu esmu piemirsusi, bet paldies visiem visiem. Es jūtos nogurusi, bet tās emocijas- UHHHHH!
                      Bučas!