Izsūtīju visiem konkursa numurus!!! Ja kāds nav saņēmis vai nebija pieteicies konkursiem, bet pārdomājis, tad rakstiet e-pastā.
Gada mājbrūvētāju pasākums 2019-apspriešana
Pastāstiet lūdzu kas ir simpātiju konkurss un alus kopgalds? Ir savs alus, kas nav neipa.
Pirmo reizi dalība šādā pasākumā, forumā arī jauniņais.
kurbac Simpātiju konkurss - konkurss kurā dalībnieks izliek vērtēšanai VIENU alu , bez ierobežojumiem parametros. Žūrija ir visi pasākuma dalībnieki.
Alus kopgalds ir viss tas ko vēlies lai citi pagaršo. Tā var būt viena, divas vai padsmit šķirnes. Šo kopgalda alu dzer visi, bez vērtējumiem .
MartinsK Jē! Paldies, šis nosedz manu vēlmi, un situāciju par datiem.
Par cik man šajos datumos bija 2 mega svarīgi pasākumi, ilgi biju pārdomas uz kuru doties un nebiju reģistrējies. Itkā 10gadi KUPLAi, viss bija gandrīz skaidrs, bet lai būtu 100% skaidrs, vai pates esmu reģistrējies, bij jāveic izmeklēšanu ibankā un epastos. Tagad viss kārtībā. Pērsonības dubultošanās
MartinsK blenderis?
Sveiki. Es domaju sodien pieteikties. Bus gan NEIPA, gan uzkoda konkursam. Vai var vēl pieteikties?
Cik cilvēku bus uz pasakumu? Lai zinatu cik daudz uzkodu jataisa.
Sveiciens. Pasākums tuvojas. Mums iztrūkst atbildīgais par muzonu. Varbūt kāds var vismaz paņemt savu lielo Bluetooth tumbiņu, ar ko pārējiem uz nerviem pakrist?
- Edited
Uz ierašanos piektdien pretendē:
Dainis + 1
CNZ
Kastrolis + 2
Alusvedējs
Egy4
Pēteris T.
Mārtiņš T.
Pirceejs
Mārtiņš K
Daiga
(nevienu neaizmirsu ?)
Vēl viena lieta, kas aktuāla ir katru gadu.
Ja kādam nav ar ko braukt, ziņojiet tepat forumā, šajā topikā. Šeit parasti piesakās arī tie, kas var uzņemt līdzbraucēju (s).
Par niansēm (laikiem, kurš stūrē tur, kurš atpakaļ u.c.) parasti vienojas pēc tam privāti.
Linards blenderi nepieskaitīji
alusvedejs Pieteikumā nav tāda "nika" !
PeterisT arī brauc 5dien. MartinsT laikam arī.
... nez kādēļ manu postu rāda pelēku, un kad izlogojas- nerāda ?
Muzikologiem iesaku sasparoties - ja neviens nepieteiksies, mēs ar Kastroli jums dēskotēku sarīkosim, ka maz neliksies