dzirnavnieks Tu noteikti zini labāk, mani šis stils nesaista, es diskusijas uzturēšanai
Gada mājbrūvētāju pasākums 2020-apspriešana
Vobla Nav manā alus vācelē šādas informācijas, tādēļ jautāju. bet stils šķiet pietiekami interesants, citādi vienmēr fokuss vienmēr ir uz ātri vārāmiem, ātri dzeramiem aliem.
Hei, draugi!
Paldies, ka ir tādi kā #janis S kas palīdzēs #Daigai ar nākamā gada konkursu. No savas puses varu apsolīt padomu un pieredzi "kopš 2013. gada"!
Uzreiz jāsaka tas, ko atkārtoju jau vismaz ceturto gadu - nolieciet malā stilus kas jums garšo šodien un uzvārījāt nupat!
Izvirziet "stilus" kurus ir iespēja uztaisīt katram, bet ko nevar kurš katrs!
Šī gada NEIPA lieliski pierādīja, ka katram no dalībniekiem ir izpratne par NEIPA, bet ne katrs var "ierakstīties" rāmjos! Un to pašu es gribētu redzēt arī 2020. gadā!
Bet nu tas lai paliek organizatoru ziņā!
Palikušas pēdējās balsošanas dienas. Tie, kas vēl nav nobalsojuši nedaudz varētu sasparoties.
Sour IPA
Barleywine
blond
tripel
dark strong
Berliner weisse
Barleywine
Gose
- White IPA
- Black IPA
- Belgian WIT
Milk stout
Porter
Berliner Weisse
Pilsner
Gose
Berliner Weisse
Sour IPA
Gose
Vēl atlikušas pēdējās divas dienas (Drīzāk trīs. Rezultātus pilnībā apkopošu 1dien) izteikt savu viedoki pirms lielā fināla balsojuma. Aktivitāte protams izcila - pagaidām savas balsis iesnieguši 15 cilvēki.
Sasparojamies, kas vēl nav nobalsojuši
Weizenbock
Baltijas porteris
Session beer ar max 3,5% ABV un zemu IBU (lai nav tā, ka Dainis garantēti uzvar ar apiņu granātām )
To gadu palaidu garām! Tad var piemest vēl kādu kritēriju, piem. SRM >=20
Tātad balsojums noslēdzies. Balsotāju skaits protams apbrīnojami liels (vispār nebij problēmas ar skaitīšanu).
Finālam kvalificējas tie stili kas saņēmuši lielāko balsu skaitu:
Pilsner
Barleywine
Berliner weisse
Sour IPA
Gose
Nedaudz vēlāk uztaisīšu atsevišķu topiku fināla balsojumam.
Varbūt šī bija tikai kandidātu izvirzīšana un pirmo balsošanas kārtu taisam tagad? Ja nu kāds sākumā ieraksta savu variantu, pēc tam ierauga piem. Imperial stout un nodomā — oooo, tas pat būtu labāk.
- Edited
Lai arī barleywine ir lielisks alus stils un es būtu priecīgs tādus pagaršot, domāju tas īsti nebūs labs variants maija pasākumam.
1) tas drīzāk piestāvētu pasākumam kas notiek ap ziemassvētkiem
2) cik tad tādus viens spēs pagaršot pirms maņas atslēdzas?
Maija alum vajadzētu būt ap 5% alko.