2019 rudens/ziemas mēnešreizes
Pils varbūt?
Šajā reizē arī varēs ierasties ar savām uzkodām?
Kā kopienā pieņemts, ja vienreiz atnesu skābu/defektainu alu, tad ar to pietiek, vai var nest citu vārījumu, bet ar to pašu defektu?
Jā paraugus nes litrā pudelēs, vai var sarunāt tās atpakaļ pēc paraugu sapildīšanas? Man būtu ērtāk paņemt 2-3 pudeles nevis 4-6.
Ints ja defekts tāds pats, tad kāda jēga? Nevienam taču nav īpaša prieka no tā...
Pudeles var savākt gan jau vairāk atpakaļ, parasti viņas vienkārši met ārā. Vēlamais kopējais tilpums ir 1litrs, lai pietiek visiem nogaršot. Kāda tilpuma pudelēs- tas vienalga.
UZkodas domāju vienmēr laipni gaidītas!
Es te visu esmu sarunājusi, vēl noteikti atgādināšu par to, ka ieradīsies Kupla, bet pati nebūšu- man izrādās skolas diena. Tā kā jauku pasēdēšanu
Piekāpšu. Paķeršu kaut ko komerciālu, atkal mājās nekā nav.
es būšu, bet alus atkal beidzies.
Es būšu ar skopo Ipu, tumšo brenguli un cieto desu.
Ari busu, no aliem neka jauna nav jau labu laiku, kadu vecu skabuli varbut pakersu.
Arī būšu.
Būšu, kaut ko paņemšu, ļoti sen nav vārīts nekas...
Būšu ar diviem berlineriem un vienu brett lambicu.
Paldies namatēvam, kurš laipni uzņēma - vis bija līmenī, telpas, apkalpošana, atmosfēra. Šoreiz pēc mana subjektīvā viedokļa ali bija labāki.
- Edited
Vobla Rekur ir teksts par to sieraino defektu, kas bija vienam tavam Berlineram:
"Butyric Acid
Tastes like: parmesan cheese, rancid butter, vomit
Caused by: bacterial infection, usually by a bug called Clostridium. The offending microorganism is sometimes found in glucose and cane sugar syrups used in brewing, but can also contaminate a beer during the long, warm stand of a sour mash, which is why butyric acid is commonly encountered in poorly made Berliner weisses."
Tieši ir teksts par iejavas ieskābēšanu un Berliner Weisse. Šajā gadījumā tā būtu infekcija.
Bet ir gan vēl viens variants:
"Isovaleric Acid
Tastes like: American cheese, sweaty socks
Caused by: old or improperly stored hops. Isovaleric acid is a fatty acid found naturally in many plants, cheeses and, yes, foot sweat; it becomes a problem in hops that have been stored warm or for too long. Brettanomyces can also sometimes produce this compound."
Arī brets var saražot līdzīgu garšu.