antimaniak jātic ir informācijai šeit un fb event datumam. Pateikšu Atim, lai izlabo datumu postā

    Labots. Paldies par vērību. Jātic kalendāram šeit.

    20 days later

    Labdien, uz pasākumu kautkā jāpiesakās, vai vnk jānāk ar savu alu ? 😃

      antimaniakParasti piesakās te, bet tas vairāk, lai zinātu cik daudz cilvēku būs. Ja vienkārši ierodas, turklāt ar savu alu, prom nedzen 🙂

      Plānoju otrdien būt ar Coco Mandelas otro versiju.

      Nice, plānoju būt ar DIPA, rudzu, NEIPA

        FB šobrīd atzīmējušies 14 gonig! Daudz! Lauvas alum atgādinājumu un sarakstu ar mums nepieciešamo, nosūtīju. Iespējams būs jasaspiezas. Bet pārmaiņas pēc pamēģināsim

          Būšu ar dīvaini sanākušu pale ale. Ap 19 vēl viens biedrs ieradīsies.

            Tikko pamanīju Rasiņa FB komentu ka porteris ir pildīts ar rokām pa taisno no mucas. Skaidrs kapēc gāzes nebija.

              kastrolis varēja kaut cukurgraudu pudelē iemest mājbrūvētāju stilā, būtu baudāmāks rezultāts

                a month later

                Attention! 14.01.2020 visus aktīvistus gaida Miezī, Vecrīgā plkst. 18.00

                  Kā reizi, izskatās, ka būs lāgers ar Vic Secret nogatavojies uz to datumu.

                    7 days later

                    Arī pievienošos ar kādu litru vienkārši alus un cieto desu. Nazis un dēlītis gan jau būs.

                      Būšu ar vienkāršu pale ale raudzētu ar Kveik (opshaug) raugu.

                        Arī atnākšu. Būs kafijas porteris ar komercraugu.

                          Es pati diemžēl nebūšu, vīruss mani pieveicis. 🙄

                            Vakar bij makten laba pasēdēšana. Nebija neviens ārā lejams alus. Plus vēl desa, olīves un grauzdiņi bonusā. Bij labi!

                              Pievienošos augstākminētajam, ali un uzkodas bija gardi, vieta un cilvēki patīkami, kopā labi pavadīts vakars. Mans favorīts - kviesīts ar kadiķogām un koriandru (arī gribētu tādu uzvārīt līdz vasarai). Dēļ dislokācijas pirmā reizē, kad nogaršoju visus eksemplārus. Uzzināju, ka ūdens ķīmiskais sastāvs ļoti ietekmē alus garšas noturību. Pirceejs varētu iepostēt savu kopsavilkumu būtu interesanti palasīt.

                                KUPLA SAIETS 14.01.2020 MIEZIS bārs. 15 dalībnieki.

                                Mārtiņš T ĻEŽAKS - svaigs lāgeris, mazliet patīkami kož mēlē. Krāsa salmi.
                                Kompots Amber ale - labs, apiņots, svaigs, krāsa tumšs dzintars.
                                Uģis KVEIKS - viegli dzerams, apiņots, mazliet sprigans, dzīvīgs.
                                Vladislavs SMASH - apiņus nejūt, svaigs
                                Ints alus - pēcgaršā apiņi
                                OBR kviesis - kadiķis, koriandrs, ļoti interesants, nav ķermenis
                                OBR TUMŠS - vaniļa, maigs, samtains, kafijains. Ļoti labs.
                                Jekševics Melnā/Dzintara IPA - aromāts un garša kā ļoti laba IPA.
                                BRĀĻI T SAISON ar cidonijām - labs, skābens saisons, Cidoniju nejūt, varbūt mazliet.
                                OBR IPA - pirmais malks maigs, pēc tam garša stiprinās, bet ķermenis par mazu. Labs.
                                Ingus BRUT IPA - ir ipa, nav brut.
                                Vladislavs NEIPA - maiga IPA, nav neipa.
                                Pircējs kafijas porteris - kāpj ārā, pudele smukāka par saturu. Fantastisks.
                                Ints desa - ļoti, ļoti laba, ātri beidzās

                                Viss ar baudu tika izdzerts un bija par maz.

                                Labākie
                                OBR TUMŠS
                                JEKŠEVICS Melnā/Dzintara IPA

                                *Iespējams esmu visu sajaucis.