ugis_n Tatad atskaitot tos, kas atmetusi ar roku sim konkursam un/vai nokaveja pieteiksanos, Latvija ir ~ 20 majbruvetaji, kam interese piedalities sada konkursa? Skumji, manuprat..

Es teiktu, ka vaina ir konkursā, nevis mājbrūvētājos. Mani paziņas/draugi mājbrūvētāji NEVIENS nepiedalījās šajā konkursā. Bet tas jau nenozīmē, ka viņu nav.

Varbūt pēc uzvarētāja paziņošanas varat atšifrēt (nu vismaz iniciāļus) saviem viedokļiem par paraugiem. Vismaz kaut kāds feedback.

Konkursam nav ne vainas. Man piemēram tas ir motīvacija un savās spējās pārbaude. Nepiedalījos tiri tāpēc kā, alus sanāca ar oksidāciju. Bet nu piekrītu ka feedbackam ir jābūt, lai zinātu par savam kļūdām. Nav jāziņo par to visiem bet informāciju izsūtīt tikai konkursa dalībniekiem. Izmantojot tikai vardu un uzvārdā pirmo burtu. Un tad dalībnieki uzreiz sapratis visu kas ir nepieciešams.

Es arī piekrītu par to atgriezenisko saiti, tai jābūt. Savādāk var sēdēt un priecāties savā sulā ka viss ir labi un ka alum nav defektu, bet vienā brīdī arī mājbrūvētājs grib saprast kas tieši detaļās būtu jāpieslīpē. Draugiem garšo un reibst, bet kad aizej uz majbrūvētāju sanākšanu saproti ka nemaz tik labi viss nav. Saprotu ka visi var uztaisīt dzērienu ar alkohola saturu un piemaukt apiņus, bet kā saka "devil is in the details". Domāju ka žūrijā ir pietiekami pieredzējuši cilvēki kas var paskaidrot kas tieši nogāja greizi. Piekrītu pārējiem, ka tas ir viens no iemesiem kāpēc liela daļa foruma nepiedalās, ieskaitot mani.

Piedalos, jo vispār ir limitētas iespējas kaut kur piedalīties reģionā (vai arī man vienkārši nav informācijas) un saņemt kādu nebūt feedbacku, kaut pēc rezultātiem. Protams, ir vilinoši, ka pastāv kaut teorētiska iespēja tikt pie lielajiem katliem, tas laikam arī ir vienīgais motivators. Droši vien loģisks risinājums ir regulāri stiept savu alu uz mēnešreizēm, tur arī visobjektīvākais fīdbeks būs 🙂 Šogad iesniedzu vienu paraugu, turklāt pēdējā brīdī. Protams, būtu interesanti zināt vismaz TOP 3 vai 5.

blondine Diemžēl, vai varbūt tieši par laimi, mēs nezinām kura paraugs ir nodots vērtējumam. Finālā gan nosauc uzvarētāju un pārējos 3, bet atlikušie 13 tā pat paliek inkognito.

Linards Tākā rezultāti ir publiskoti, vai vari atšifrēt, vizmaz pēc iniciāļiem, savu novērtējumu? 🙂

Viens no manējiem trešajā vietā - ta jau tiešām diezgan švaki, jo nekas dižs man nebija standarta IPA ar noslieci uz APA (ķermenis nesanāca, jo OG nolažoja)

Zelcs Es teiktu, ka vaina ir konkursā, nevis mājbrūvētājos. Mani paziņas/draugi mājbrūvētāji NEVIENS nepiedalījās šajā konkursā. Bet tas jau nenozīmē, ka viņu nav.

Sanāk ka tu nepazīsti nevienu no tiem kas piedalījās? 😉

Uzvarētājs ir no KUPLA? Pēc pases vārda neatpazīstu...

15 days later

Ja butu informācija no visiem žūrija dalībniekiem - butu daudz vairak konkursantu...
                    Es piedalījos 2 reizes un nesaņemu nekadu informaciju. Galu gala es brūveju priekš sevī...

Write a Reply...