• Pasākumi
  • Ikmēneša saiets -=9.jūnijs=- @Zolitūde

es ar plānoju. diemžēl plānotais alus nosprūda, tikai pirmdien pildīšu.

pašlaik ceturtdiena izsaktās smuki- bez lietus... tā ka var jau sākt rakstīties nācēji.
    Ir ienākusies ziņa, ka LIDL bbq ribiņas esot ēdamas... ir vēl kāda atsauksme? Tās varētu termiski apstrādāt uz grilla. Un vistēdāji var vistu sildīt.

Ir doma ierasties, tik nekādi mājbrūvējumi pa šo laiku (kopš Kraukļiem) nav tapuši.

remerts2 mums arī nē... būs jāvelk ārā kautkas no ilgtermiņs krātuves 😉

Sveiki, līdz šim neesmu bijis uz nevienu pasākumu, labprāt pievienotos. Paķert līdzā gan varētu salīdzinoši "zaļu" brūvējumu.

PeterisT Tieši pagājušajos vīkendos cepām, bija ļoti OK. Es speciāli paskatījos iepakojumu, ja nekļudos, tad var iemest pirms tam Sous Vide neizpakojot un atliks tikai uzmest uz grilla.

notestējām šovakar. Ja nebūtu pārcepts, būtu bijis ļoti OK. 1kg=6,80eur laikam. Godīga cena.
            Vēl bija šādas pat BBQ marinādē, bet par cik man BBQ saldums tā ka vispār neuzrunā, ņēmu šo...

gaļu, uzkodas tad katrs pats paņem?

remerts2 nekādi mājbrūvējumi pa šo laiku (kopš Kraukļiem) nav tapuši

nes to pašu, man ar nav diži daudz variantu.
                vispār nedēļu vēlāk būtu cita aina.

yea! laiku rīt sola brīnišķīgu, zāle nopļauta, galds krēsli ir, grills darba kārtībā, ogles ir. Glāzes arī ir.
                  Rīt VISS NOTIEK.
                  Ja kas tel. saziņai 29254385, jo ārā nav zvans ja zvana pie vārtiem.
                  Visi laipni aicināti. Ak jā, domāju katrs paķer kādu uzkodu- bet tik visi nenesam tās ribiņas... kāds paķer nevis ribas, bet ko citu kād marinēt gurķīt utt.

Write a Reply...