Sveiki visiem!
Esmu jau dažos mājbrūvētāju pasākumos Kraukļos bijis un man ir daži negatīvie novērojumi. Iespējams varam izvērst diskusiju, kā risināt un uzlabot mūsu visu pieredzi. Kā jau minēju otrā diskusījā par šo pasākumu, man šogad ir nedaudz vairāk laika kā parasti un ir irespējams šur tur piepalīdzēt.
Šie noteikti nav pārmetumi organizatoriem. Paldies jums visiem, kas uzņemas rīkot šo pasākumu!
Konkurs "Simpātīju alus" ir ļoti labs. Katrs no brūvētājiem var parādīt, kas viņam sanāk vislābāk, vai šoreiz ir sanācis ļoti labi.
-Uz šī galda katru gadu valda bardaks.
-Visi ali ir vienlaicīgi atvērti.
-Visi ali ir silti.
-11:00 cilvēkam ir jānogaršo 30 dažādi ali, lai izvēlētos par ko balstot.
-Uz galda nonāk arī izlejamie ali. Varbūt jāpasniedz Zelta avene autoram?
-Iespējams vērtēšanai būtu nepieciešama anketa.Etiķešu konkurss. Nav īpaši populārs, kaut gan, tas pēc būtības ir svarīga mājbrūvētāju iezīme ko mēs Latvijā palaižam garām.
-ir tikai pāris dalībnieki.
-Vajaga savu vietu konkursam
-Jaatrod motivācīja piedalīties
3.Normālu alus glāžu trūkums. Glāzes katru gadu ir pietikušas tomēr jūtami trūkst normālas kvalitātes glāzes.
-Iespējams glāzes tieši tā pat, kā t kreklus, dalībniekam ir iespēja iegādāties uzlīmēt apakšā uzlīmi ar savu vārdu un pēc pasākuma pievienot savai kolekcijai.
-Varam aicināt dalībniekus ierasties ar savu glāzi (Ja es būtu to iedomājies iepriekšējos pasākumos tā arī būtu darījis).
4.Kopgalds skaista tradīcīja un pa lielam visi brūvētāji piedalās.
-Galds ir janovieto tālāk no simpātīju galda. Nemiksēsies ali.
-Uz aliem vajadzētu dalībnieka vārdu, jo bieži gadās jautājumi autoram, bet nav zināms kam jautāt.
-Stūrī varētu atdalīt specifisku vietu defektīvajiem aliem. Tā būtu laba vieta kur mājbrūvētājs kurš nezina kas tas par defektu varētu to noskaidrot. Citi savukārt var parādīt defektu kurš nokļuvis līdz efektam.
5.Dalībnieki.
-Jānodala pa dažādām vietām viss ko var nodalīt, lai zamazinātu drūzmēšanos.
-Jāpalielina dalībnieku skaits
-Dalībnieku kartītes. Visi visus nepazīst.
Ir daudz drukas kļūdas un haos rakstībā atvainojos jau iepriekš visiem valodniekiem!