līdz manai piemājas kaktu bodītei atceļojuši pirmie trīs. cerība uz noietu maza, pat par 1€ tur alu nepērk. tikai mega akcijas rullē.

Barona Centra iDillē ir. Indiāņi bija ar vieglu mauriņa piegaršu, bet ne tik stipru kā Malduguns Galaxy bija.

Pirmos izvēlējāmies Soho, Mežu un Aroniju sekojošu iemeslu dēļ:

1) no Statoil bija uzstādījums, ka jābūt zem 5.8%, lai var likt akcijas plauktā 2) gribējām 3 šķirnes un pa vienai no pelēka, dzeltena un sarkana (lai smuki plauktā)

Spriežot pēc atsauksmēm nekļūdījāmies (ja nu vienīgi ar Soho). Protams, ka pirmais vārījumu cikls ir pirmais cikls, taču jau sākot ar otro beigu blīvumu stabilitāte ir sasniegta.

Attiecībā uz Velnu - oriģināli tas bija 9.9% alus (tie, kas atceras, tad pirmais viņš bija 9.9%). Pēc tam tik darbnīcā sākām vārīt iesalaināku/vājāku. Taču 0.5l pudelēs viņš paliks stiprajā versijā.

Par stiprajiem aliem lielās pudelēs - ir virkne alus darītavu, kuras savus alus lej tikai 0.5l vai pat 0.75l pudelēs. Mūsu gadījumā bija jāizvēlas viena pudele, kā rezultātā pieņēmām, ka daudz mazāk čīkstēs par stipru alu lielā pudelē, kā vāju alu mazā pudelē.

Un man personīgi riebjas, kad garšīgu alu ielej 0.33l pudelē. Bieži ir mazuma piegarša.

reinis said:

Un man personīgi riebjas, kad garšīgu alu ielej 0.33l pudelē. Bieži ir mazuma piegarša.

Bet tas taču, ja garšīgs alus! Nevis šajā gadījumā..:

Par 0.5 piekrītu Reinim, kas ir Latvietim 0.33??? Pēc saviem pārdošanas rādītājiem arī varu teikt Latvietis mīl 0.5 tilpumu!

0.75L parasti uz 2-3 dala

4 months later

līdz manam piemājas veikalam beidzot atceļojis pelašķu velns, vēl joprojām gaidu pokaiņu mežu 😉

2 months later

Pec ilgaka laika sanaca ieskriet Labieti, jaunais kopdarbs ar Oedipus- Agriturismo bija lielisks. Belgu stiprais ar priezu pumpuriem, citronu un pluskoka ziediem. Pedeja laika favorits. Iesaku! Var dabut ari lidzi mazajas pudelites.

1. augustā tādu piedāvājumu nemanīju...
                    11 days later

Ar rītdienu Lāčos (uz Liepājas šosejas) varēs iegādāties dažus no Labieša aliņiem (Soho Švītiņš, Mežs, Pelašķu velns un Pļava)

Agriturismo.
                      Dzēru pirms 2 nedēļām un tas noteikti bija starp labākajiem labieša aliem, vakar knapi izmocīju 0.2
                      Attiecīgi uzprasās secinājums ka dažiem aliem CO2 līmenim ir ļoti būtiska nozīme. Arī gaismas ragana(ja pareizi atceros ko man cnz ielēja) nebija dzerama iespējams tā paša iemesla dēļ.

p.s. ja mājas lapa nav gadu atjaunota, varbūt nav vērts turēt? sanāk negatīva publicitāte...

Man tieši tas pats. Pudelē foršs gruits, bet lejamais absolūti negāja iekšā.

es iepriekšējā reizē ņēmu 1L pet

4 months later

Draudzene no Norvēģijas ziņo, ka šo monopolbodē Pokaiņu Mežu tirgo. Maksā gan €9

BOD
                              Norvēģi visu partiju izpirkuši😃 Tagad līdz jaunajai vaivariņu ražai augustā jāgaida!
                              Promo vēl kādas pudeles ir palikušas!

4 months later

Kur paliek Labieša alus no jaunā brūža? Latā un kaplī vairs nav, cik nu personīgi esmu skatījies.

Alus Pasaulē un Spirta Vīnos ir.

8 days later

kastrolis cash and carry un xxx maximās ir vislielakā izvele. Spirits and wine tiko paplašināja sortimentu. Tad vēl Rimi un drīz vajadzētu būt Top

5 months later

Fremont Brewery eksperimentālais cehs. Pie mums tas ir GrainFather izmērā. Ehhhh... WestCoast...