Ja nu kāds vēl nav pamanījis, pirms 2 nedēlām atvērām Liepājā bāru
https://www.facebook.com/miezisliepaja/
Labietis
Agriturismo.
Dzēru pirms 2 nedēļām un tas noteikti bija starp labākajiem labieša aliem, vakar knapi izmocīju 0.2
Attiecīgi uzprasās secinājums ka dažiem aliem CO2 līmenim ir ļoti būtiska nozīme. Arī gaismas ragana(ja pareizi atceros ko man cnz ielēja) nebija dzerama iespējams tā paša iemesla dēļ.
p.s. ja mājas lapa nav gadu atjaunota, varbūt nav vērts turēt? sanāk negatīva publicitāte...
Man tieši tas pats. Pudelē foršs gruits, bet lejamais absolūti negāja iekšā.
es iepriekšējā reizē ņēmu 1L pet
Draudzene no Norvēģijas ziņo, ka šo monopolbodē Pokaiņu Mežu tirgo. Maksā gan €9
Kur paliek Labieša alus no jaunā brūža? Latā un kaplī vairs nav, cik nu personīgi esmu skatījies.
Alus Pasaulē un Spirta Vīnos ir.
Fremont Brewery eksperimentālais cehs. Pie mums tas ir GrainFather izmērā. Ehhhh... WestCoast...
Jaunais forums mani nemīl
gan jau atkal 10MB kluci mēgināji iespert ...
Kādus divus gadus atpakaļ, pirmo reizi sanāca nopirkt Labieša alu. Pudele no ledusskapja, alus vēss, termiņš labs. Attaisot vaļā pudeli, tas smuki sāka nākt ārā. Domāju ka kaut kā sakratījis esmu, drusku nodzēru, bet alus kāpšana ārā no pudeles turpinājās. Iedzert arī īsti nebija iespējams, jo pretīgi daudz sagāzēts.
Sestdien nolēmu dod vēl vienu iespēju Labieša alum. Situācija šoreiz līdzīga. Alus no ledusskapja, auksts, ar termiņu arī viss labi. Attaisu vaļā pudeli un scenārijs tieši tāds pats. Alus smuki kāpj ārā no pudeles. Ticība neļauj un grūti bija pārkāpt saviem principiem, bet arī šo pudeli nācās izliet.
Kāds vispār arī pārbauda preci, kas tiek sūtīta uz veikaliem? Vai šis traki sagāzētais alus ir jūsu firmas zīme? Vai man ir veiksmīga roka un sanāk iegrābties uz kaut kādām brāķētajām pudelēm
Vienreiz trāpijās 3 Indusi pārgāzēti, bet es pudelēs parasti tikai Pelašķu Velnu ņemu, ar to viss ok, citus izvairos ņemt pudelēs. Vakar lejamajam Ganuzēnam toties bija zirgadeķis labs, bezmaz kaut kāds latviešu Orval
Pirms pusotra gada 3 Indijāņiem bija vesela partija ar kāpējiem, bet nav tā, ka vienmēr tā būtu. Pumpura aliem
kāpšana arī ir raksturīga.
guntis456 Ticība neļauj un grūti bija pārkāpt saviem principiem, bet arī šo pudeli nācās izliet
Vaitad slikti garšoja ?! Parasti garšo normāli, pofig, ka pārgāzēts (tas gan traucē pilnībā garšu izbaudīt, bet ne tā, ka laukā jālej).
Regulāri pērku Rimčikos. Neviens kāpējs vēl nav trāpījies. Varbūt tev veikals skatlogā tur?
Arī līdzīgi ir gadījies ar Labieša alu, bet tas nekad nav bijis iemesls neizbaudīt brūvējumu.
Nebija iespēja ieliet glāzē vai kausā, kas varbūt būtu ļāvis arī izbaudīt alu, bet nu alu no pudelēm neriju tā ka pirmajā piegājienā uzreiz puspudele jau tukša. Iemalko, pēc pāris sekundēm jau piespiedu kārtā atkal jāpadzeras drusku, lai nenāktu pāri un pēc brīdi jau esi pilns ar gāzi un neko vairs negribas. Ja godīgi tad pat garšu nejutu, gāze visu nomāca.
Un pudeles nav no skatloga. Abas no aukstiem ledusskapjiem bijušas.
Lejamie ali viņiem ir labāki?