Sveiki veči,esmu kārtējais "čaiņiks" jūsu pulkā,kurš,iepējams,uzdos nepareizos jautājumus nepareizajā vietā,bet ja tā,tad baigi necepieties.Pirms kko rakstīt,studēju forumu kādu nedēļu un daudz ko arī uzzināju,bet kā jau jūs visi to zinat,tad teorijā viss izskatās daudz vienkāršāk nekā praksē.
Tā nu arī es esmu nobriedis iemēģināt roku alus brūvēšanā un,kā jau laikam lielam varumam no mums,protams mana izvēle ir kritusi uz konserviem.Visu izdarīju pēc instrukcijas,bet tad atskārtu,ka veikalā ir iemērējuši konservu ar iztecējušu termiņu,tādēļ faktu,ka nekas nerūgst saistīju ar iespējamo rauga sabojāšanos un nolēmu piemest vēl vienu devu rauga (tikai pēc tam pamanīju,ka spainis laiž gar vāku garām).Kad šī problēma bija novērsta,viss aizgāja un "reaktors" vārījās uz nebēdu.Intensīva rūgšana ilga 2 dienas un tagad viss ir apstājies,putas noplakušas.Saprotu,ka tā laikam var būt un kreņķi raut nevajadzētu,bet tomār gribētos dzirdēt arī jūsu viedokli.
Vēl arī tas,ka piemirsu nomērīt blīvumu.Vai uzzināt sava brūvējuma stiprumu ir iespējams arī pēc tam?Mans mērāmais ir pēc BALLING skalas.