janis,
Šo jautājumu varētu sadalīt divās daļās, MAN personīgi neko nekad nav grūti atrast, ja vien internets un mobilais strādā....cits jautājums, kāds ir laika patēriņš. Šeit ir pietiekoši daudz informācija, bet viņa ir ļoti izkaisīta, un ja tas ir jūsu mērķis, tad saku ok, viss kārtībā, man meklēšana pa Rīgu aizņēma pusdienu, jo iepriekšējos vakarus meklēju pa internetu + telefonu, jo šeit tas it kā bija, un it kā nebija. Ja šī foruma mērķis ir, lai visi jauniņie iziet caur šāda veida "kristībām" nav problēmu, bet ja gribat ar šī foruma palīdzību JŪSU sekotājiem palīdzēt, tad palīdziet:). Ja vēlies, lai visi iziet šo pusgada mācību "apskaidrību" nu tad tā arī daram, bet lasot Tavus komentus es tā nedomāju, jo Tu ar daudz ko dalies, par ko saku PALDIES.
Bet vēlreiz atkārtoju-veči atcerieties, mēs jauniņie vēl nezinam to ko jūs ziniet, un kas jums ir elementāri tas mums ir ķīmija 4.kursam......
Uzskatu, ka šeit vajag uztaisīt pielīmētus dažus topikus par pirmajiem soļiem, BET kodolīgus, viņus smuki noslīpet, un tad aizslēgt, lai jauniņiem nebūtu iespēja viņu "piedrazot"
UN tad gan, lai jauniņie mācās, lasa, meklē, eksperimentē, un vēlreiz mācās, kā saka bez sviedriem pie laba rezultāta netiksi, ja arī tiksi, tad nesapratīsi kā...
Saproti jani, es lasot šīs 10dienas šo forumu esmu riktīgi "iededzies" un esmu pārlasījis vairākkārt, esmu no dažiem ļoti izpalīdzīgiem foruma dalībniekiem caur PM saņemis ļoti man vērtīgas info. Bet es arī redzu, kas šeit priekš manis trūkst, tādēļ arī par to mazliet rakstu, un gribu palīdzēt citiem. Vakar vakarā nepaspēju uztaisīt savu pirmo brūvejumu, tādēļ tūlīt iešu uz garāžu pabeigt urbties, lai var sākt, BET jau vakar pa latgalīti staigājot domāju par savu pirmo ALLGRAIN.....mazliet esmu domīgs un bažīgs, bet plānā ir pa aprīļa mēnesi sameklēt/sataisīt un tad arī provēt. Protams vēlreiz lasīšu forumu kaut piecreiz cauri, bet atradīšu kur ko meklēt, kur letāk, kur labāk, kāda dia vislabāk dzesēšanai kaparnieces ņemt, ar ko locīt, ja nav lokāmais, ko bērt iekšā, kur labāk tagad 2011.gadā pameklet dzesēšanas kasti utt.
Saproti, jums pašiem būs vieglāk palīdzēt jauniņam gurķim, ja viņam būs kāds specifisks jautājums, jo viņš būs savu pirmo allgrain uzparikti taisījis no "standartizēta" šablona. Nu varbūt es kļūdos, bet tās ir manas šī brīža personīgās domas.
Martin,
Un par to es saku PALDIES, kas šo visu aizsāka!!!!
Nevar visu...un lai šie(es) netaisītu ntos topikus, vieglāk ir uztaisīt vienu ABC pirmie soļi. Ja kāds uztaisa, viegli aizsūtīsim uz ABC...
Jā, cepuri nost par to, ka nav jabrauc, tas ir tiešām visādi atbalstāms.