papakarlo said:
Ja reiz tāds "cepiens" tad ieteiktu šādi- kā es būtu darījis...
Sametamies visi KUPLA aktīvie dalībnieki un noalgojam reālu profiņu logo izveidošanā, es uzsveru, nevis PR utt, bet tieši fiziski logo mākslinieku.
Protams pirms tam vienojoties KO vēlamies un uz kā un kāpēc, ticiet man, labs spečuks visu izdarīs!!!
Domāju, ka ja pameklē(izsludina pseido konkursu), tad simtniekā vajadzētu iekļauties.
Ir ar šo personīga pieredze, par cik par šīm lietām nav poņa, jeb nelien kur nesaproti..:)))
Es arī savai alusdarītavai sekošu līdzīgā veidā, jo personīgi uzskatu, ka nevari būt spečuks visās lietās...
Bet tas ir tā, kā es personīgi sāktu, pašdarbība ir atbalstāma, bet līdz reizei...
P.s. No savas puses, ja pietrūks varu dot LVL cik vajag, jo uzskatu, ka KUPLA ir jābūt perfektai un nav ko eksperimentēt!!!
Šitā doma jau man arī bija ienākusi prātā, bet es domāju ka , ja kādam ir pazīstams mākslinieks tad tā ir viņa "problēma" kā piekuļot to. Katrs kas var un grib iesniedz savu versiju, vienalga vai to taisijis pazīstams mākslinieks vai pats vai vecmamma. Neticu ka viens mākslinieks izdomās visu vislabāk par visiem . Tapēc jau tas ir ideju konkurss. Idejām jābūt daudz, lai ir izvēle, nevis viens kaut kāds superprofs tagad uzminēs visu domas. Katram māksliniekam parasti ir kaut kāds savs stils. Reizēm amatierisms ir pat radošāks un pārsteidzošāks. Mūsu logo nav gluži jāpilda smalki aprēķinātas marketinga funkcijas, ko nevarētu teikt par komercuzņēmuma funkcijām.
Juris said:
Atvainojos, ja tādejādi atkāpjos no interneta diskusiju tradīcijām, bet šādā Kuplas uzdevuma interpretācijā Sīzifa tēlam pat varētu piekrist. Pat nedaudz skumjš un pašironisks logo sanāk.
Man likās prātīgs priekšlikums nospraust kaut kādu laiku (pāris nedēļas, mēnesi), kad visi var iesniegt savus uzlabojumus / ieteikumus. Ja atradīsies laiks, es arī varētu pieķerties.
Pie reizes palabo ideoloģisko uzstādijumu visām kompānijām, kuru nosaukumā ir ietverts Prometejs( viņam par nepareizu uzvedību, pie klints piesietam ērglis knābā aknas). Ar titāniem arī vajag tikt skaidrībā, jo tur viss galīgā putrā un notikusi oriģinālās jēgas nomaiņa mūsdienu komercijā. Un vispār ar tiem grieķu romiešu mitoloģijas varoņiem viss ir galīgā pakaļā, visi dēļk kaut kādiem sīkumiem sakasijās ar dieviem un tika sodīti visādos izsmalcinātos veidos. Domāju ka vajag atcelt jebkādu mitoloģijas izmantošanu mūsdienu simbolos.