Tātad, var ņemt? Primāri man vajag lentas slīpmašīnai, lai varu regulēt apgriezienus un iedot reversu. 2,2kw motoris.
Projekts minibrūzim
Instrukciju pirms sāc kaut ko konstruēt izlasi gan! Rekomendēju to darīt visām iekārtām pirms pirkšanas!
pekains said: Instrukciju pirms sāc kaut ko konstruēt izlasi gan! Rekomendēju to darīt visām iekārtām pirms pirkšanas!
Pekaini - paldies! Liki aizdomāties. Nāksies ņemt vienu modeli mazāku - ampēri savādāk uz robežas. To gan viņi, viltnieki, instrukcijā nenorāda, var tikai pēc bildēm internetā izlobīt... Gan jau bodē man padomu ar neliegs. P.S kāds var pateikt aptuveno rekomendējamo graudu maļamā valču ātrumu? Interesē tieši m/s nevis apgriezieni.
Ve lynx85 said: Varētu būt tuvākā tēma kur pajautāt. Tātad - vai mūsdienās kur var nopirkt frekvenču pārveidotāju bez liekiem vipendroniem, kā vadība caur aifonu utt "fīčas", kas man parastā garāžā 100 gadus nah nav vajadzīgas? Šobrīd skatos uz šādu: http://www.powerall.lv/Preces/Prece.aspx?ID=1674 bet ja kādam ir zināms labāks cenas/kvalitātes variants, būšu pateicīgs par ieteikumiem.
Vecīt nestreb karstu! Man birojā stāv pārbaudīts Danffos pārveidotājs, es tev iedošu gan cenu labu gan pārbaudes laiku mājās ka tas strādā kā nākas! Šķiet tu biji pie manis birojā Valdemāra 149?
Labs rīts, plānā ir pamatīgi apgreidoties un pāriet uz 50l vārīšanu ar elektrību, jautājums tāds, kur ir vissakarīgāk iegādāties labu teni(divus)?
Kad Tev vajag!? Ja tūlīt, tad nezinu, bet ja vari gaidīt, tad aliexpress.com, ebay.co.uk, amazon.com
Nav tā, ka tagad uz sitienu, bet +- mēneša griezumā. Lasu, ka camco esot labie, bet vai no amerikas nesanāk traki sālīti? Eiropas veikalos neesmu manījis.
zaptesburka said:
Lasu, ka camco esot labie, bet vai no amerikas nesanāk traki sālīti? Eiropas veikalos neesmu manījis.
Nu re, ir opcija nepirkt - no ASV jo traki sālīti, bet EU veikalos nav! Ja Tev pamet slinkums, tad patin dažās lapas atpakaļ, tur ir apraksti par teniem ar visiem izcenojumiem gan no ASV, gan no Ķīnas! Gan arī samērā smalki iztirzātas atšķirības, vajadzības, labumi u.c. ar teniem saistīti jautājumi!
viens tak te bija iepircis tā pavairāk tos pēdējā modes kliedziena ņeržas tenus un mēģināja nopārdot.
droši vien ka joprojām kāds ir pieejams un uzreiz uz pieprasījumu. tikai jāpameklējas pa forumu.
ir vēl divi lieki camco krutie teņi. 120eur par abiem.
pivars said: ir vēl divi lieki camco krutie teņi. 120eur par abiem.
Paldies par piedāvājumu, bet paņēmu jau tādu kā Linardam, priekš pirmā elektriskā setupa vajadzētu būt ok.
Labdien cienītie! Es tā iedomājos- vai tad nevar teni/us ielikt 50-200 litru katlā no augšas katru reizi vai izveidot peldošu iegremdējamu platformu? Tak kādreiz glāzē arī lika iekšā un nevis iemontēja!
Nu es izmantoju 1500W krievu spirāli. Tenu neizmantoju tāpēc, ka jātaisa izolācija, lai mitrums netiek klāt. Krievu spirālei viss jau izolēts. Ja kādreiz iemācīšos izolēt tenus - varbūt pāriešu uz iegremdējamo tenu sistēmu.
Tā arī netiku līdz caurumu urbšanai. Nav nedz instrumentu, nedz zināšanu. Un kāpēc kaut ko lieku darīt, ja darbojas arī tāpat.
Šie ir jau ar izolāciju?
https://www.aliexpress.com/item/Hot-Copper-Stainless-Steel-Water-Heater-Electric-Tube-Heating-Rods-Spiral-Heating-Element-Stainless-Steel-220V/32758140731.html?spm=2114.01010208.8.7.YoLTJG
https://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Tubular-Bundle-Water-Heater-Spiral-Electric-Tube-Heating-Element-AC-220V-3KW/2028981880.html?spm=2114.01010208.8.3.YoLTJG
Nav ar izolāciju. Ja viņus pievieno izurbtā katla caurumā un vadu/tena savienojuma vietas paliek ārpus katla - tad jau viss ok. Bet, ja gribi mērkt iekšā katlā - tad vadu/tena savienojuma vietai jābūt tā noizolētai, lai mitrums netiek klāt! Jādabū gatavs kaut kas tāds - http://www.directindustry.com/prod/polytetra-gmbh/product-37678-346382.html
Vobla said: Labdien cienītie! Es tā iedomājos- vai tad nevar teni/us ielikt 50-200 litru katlā no augšas katru reizi vai izveidot peldošu iegremdējamu platformu? Tak kādreiz glāzē arī lika iekšā un nevis iemontēja!
Var, un esmu tā darījis, kad sanāca vairāk misas savākt kā mana plīts virsma varēja pavilkt. Problēma manā gadījumā, bija tas ka spirālei kaut kas ap 1 kw jaudas bija, un misas cukuri momentā piecepās. Domāju, ka arī pie tiem kas linkos cepsies misa klāt.
Pie manas 1500W spirāles misa piecepās tikai tajā vietā, kur spirāle saskaras ar gaisu. Ja spirāli iegremdē pilnībā - nekas nepiecepjas.
Nu re, šeit ir tas stāsts par tena jaudas sadalījumu uz laukuma vienībām.
Es arī esmu uztaisījis no augšas iegremdējamu. Tenu dabuju tepat, laikam bij belorusu ražojums. Jauda ir 3kw ar kapeikām, precīzi vairs neatceros, bet man liekas bija 15w/cm2. Klāt nekad nav cepies.