• Pasākumi
  • Mājbrūvētāju seminārs 09.02.2016., plkst.18, bārā "Walter & Grapa"

Nevar saprast kas ar iesnām vai jau cauri, jo ja nē tad nav jēgas smaržot un garšot! Atnesīšu 1l kadiķu un 1l kolsh ar saaz sauso apiņošanu jebkurā gadījumā.

Būšu. Daudz vietas neaizņemu :)

Kas Tev Daiga par pavasara metamorfozēm?

Šoreiz bija labs līmenis. Galīgi sūdīgi praktiski nebija.

Patika Uģa jauno amerikāņu apiņu, kam pat vēl nav nosaukums, alus, vairāk patika pirmais variants bez kaķa. Zeņķa Saisons 2 bija wow, smuka lambic nots gan smaržā, gan garšā.

Jā, kvalitāte bija līmenī, tikai 2 vai 3 paraugi aizgāja blenderī. Man patika Daiņa ar Galaxy kaķi, un Uģa ali. Vēl bija daži labi, bet neizdevās tai troksnī sasaukt īpašnieku. Prieks bija redzēt tik daudz jaunas sejas. Vecās arī nebija sliktas :)

MartinsK said: Šoreiz bija labs līmenis. Galīgi sūdīgi praktiski nebija.

Tāpēc ka manis nebija :) Es taupos sestdienai!

Kopējas līmenis bija tik augsts, ka gandrīz garlaicīgi. :)

No Daiņa variantiem Galaxy tiešām bija iespaidīgākais. Uģim visi bija labi. Zeņķa saizons tika ļoti pretrunīgi vērtēts, bet man patika.

94% bija neticami maigs.

Paldies jaunajai vietai par uzņemšanu, likās, ka būs šauri, bet bija ok, lai arī bijām padaudz! Absolūts vakara favorīts un pēdējā laika izcilnieks bija Zeņķa saisons (pirmais, otrajam bija fenolisks medicīnas defekts). Super raugs, WLP670 American Farmhouse blend, pats arī gaidu šo raugu, iesaku visiem, kam patīk farmhouse aliņi ar bretta raksturu! No Daiņa patika pēdējā Galaxy kaķotā versija, Voblas kadiķu alus bija labs un Jankapat IPA uzlabojusies un nav vairs zāļaina! Savām PAle ale variācijām patika HBC 438 kaķotā versija, Nelsons, lai ari tikpat g/l aromātā jutās mazāk.

• [deleted]

paldies saimniekiem!

forši bija visi tie kaķu varianti, interesanti, pašam sagribējās ar Galaxy uzvārīt. jā farmhouse blends ierullēja, arī to es gribu pamēģināt. priecēja tas, ka arī stiprākajos alos nebija defektu. taču kadiķus kaut kā just nevarēja tajā kadiķu alū un ķirbju alū krustnagliņas pārsita visu un smaršināja telpu.. rāviniekam nebija ne vainas, kā izrādās tas jau pavisam savadāk garšoja nekā tas ko es dabūju pirms tam mēģināt, dinamisks alus :) tas komerc alus bohemian variants bija šausmīgs un vēl kaut kāds cukurūdens uz L burta palicis atmiņā.

No kaķu eksperimentiem šobrīd labākie šķiet Sorachi Ace, Nelson Sauvin, Equinox, Mosaic un Galaxy. Iunga un Huell Melon uz Galaxy fona bija blāvi, kautgan katram ir sava garša

es arī labprāt izmēģinātu wlp670, ja ir tāda iespēja.

9 days later

Man jāatvainojas visiem dalībiekiem, ka esmu maldinājis par savu atstiepto alu. To pirmo, kas kādam garšoja tūlīt pulbicēšu recepšu sadaļā.

Tam otrajam gan- iesals tikai pilzene un tuč aromatic, apiņu pierakstos nav- iespējams ka tā (vismaz es atceros, ka doma man tāda bija). Lūdzu piedodiet par dezinformāciju.

Write a Reply...