• Pasākumi
  • Mājbrūvētāju seminārs 09.12. plkst. 18 bārā "Taka"

Juris rezervējis mums to pašu telpu ko izgājušo reizi, tāpēc liels lūgums tiem kas noteikti zin ka nāks, apstiprināt savu līdzdalību. Lielas atsaucības gadījumā mēģināsim izplesties uz kopējās zāles pusi.
Mana klātbūtne 50 uz 50 , bet ja būšu, līdz paķeršu vienu alu ar želantīnu un bez , alu ar 50% kviešu iesalu un US-05 raugu, un IPA ar 51 IBU no kuriem 34 ir no Columbus pie 60 min.

Es pacentīšos ļoti ierasties, jo gribu uz testu iedot: 1. kafijas/melleņu stouts 2. ķirbja alus 3. plūmju/cukurbiešu alus pamēģināšu paņemt arī kaut ko dzeramu:)

ā, un joprojām labprāt pamainītos ar kādu ar aliem. saki kādi interesē, es piemeklēšu. man nav nekādu prasību, bet ņemot vērā gadalaiku, tad priecīgāks būšu par ziemīgākiem/grādīgākiem aliem.

Es būšu ar alu kurš bija domāts ESB bet laikam nesanāca. Varbūt paņemšu arī Ziemsvētku/Meteņu garšvielu alu.

Būšu. Nesīšu portera mēģinājumu, kadiķu kviesi un kaut ko vēl.

Būšu.

Paķeršu riteņbraucēju alu, vienu-divus neveiksmīgos Ziemas alus eksperimentus. varbūt vēl IPA, kura vairāk uz ESB velk

^ nutad savu kadiķa neveiksmi cieši paņemšu

Būšu, paņemšu Wakatu Single hop pale ale ar, manuprāt, pa ilgu izturētiem apiņiem uz plāceņa, un vārītu kā amber ale alu, kas izskatās saķēris infekciju, vēl svaigs un dzerams ir un sāk garšot uz brown ale pusi- pilnīgi neizskaidrojamu iemeslu pēc.

to Dainis - pieņemot, ka katrs pa litram no šķirnes, ja pēc tavām kalkulācijām alus būs pa īsu, varētu vēl paķert DIPA mēģinājumu aka Plenču ipa.

to Liepinsm - atvedīšu es ar savu ķirbi v.2, salīdzināšanai, tik aizdomas, ka reiz jau šo vedu.

Ja ir kādam vēlme pagaršot penicilīna v.2 - nekautrējieties, atnesīšu un iedošu.

liepinsm said:

2. ķirbja alus

ā, un joprojām labprāt pamainītos ar kādu ar aliem. saki kādi interesē, es piemeklēšu. man nav nekādu prasību, bet ņemot vērā gadalaiku, tad priecīgāks būšu par ziemīgākiem/grādīgākiem aliem.

nr. 2 interesē ĻOTI, iesaku bārā Vest nomēģināt Pōhjala brūvējumu ar šādu tematiku, pats drīzumā taisos v.3 brūvēt- varētu papildu publiskajam iemainīt pret kādu IPA veidīgu ar grādiem 6.4-7.5 aptuveni.

ja ar ''penicelīna'' tu domā to alu, kas pēc acetona garšoja, tad labāk nevajag ...

kautkāds ķirbinieks ar piparkūkām nesen bija gan

Būšu ar savu tā varētu teikt pirmo brūvējumu:) ceru ka būs nogatavinājies vārīju 19.novembrī

tik tilpums būs 0.75

ja 5L vārīji, tad varbūt būs tikko gatavs, bet tā labāk līdz nākamajam pasākumam pagatavināt

Jā 5L vārīju,līdz nākamajam pasākumam var nenostāvēt:)

es būšu ar 2-3L. nekas baigi interesants, vēl padomāšu ko ņemt.

Pastāstiet džekam, kas nav piedalījies nevienā mājbrūvētāju tusiņā, ko, cik ņemt līdzi? Kas man būtu jāzina? No cikiem, līdz cikiem parasti tusiņi?

Sākums tak pateiks (kavēt neiesaku). Beigas - līdz pēdējam klientam.

Vēlams (vismaz) litra apjomu (ja iespējams, 2x0.5L formātā).

Kautko garšīgu, interesantu vai ko citu, par ko nteresē citu viedoklis

Unikis said: ko, cik ņemt līdzi?

Visu, kas ir garšīgs. Tik, cik var panest :)

Unikis said: Kas man būtu jāzina?

Kavēties nav vēlams, jo sākts tiek ātri un bez žēlastības.

Unikis said: No cikiem, līdz cikiem parasti tusiņi?

Parasti no 18 un parasti to topikā norāda, kad apstiprina vietu. Tusiņš ir līdz Juris sāk dzīt ar siena dakšām ārā.

Būšu ar #3 vārījumu. Galīgi negatavs, bet jāzin vai pudeļot, vai atdot destilētājam.

Es nebaidīšos izklausīties snobisks un pateikšu to kas daudziem uz mēles, bet ne vienmēr tiek teikts! Negatavos atstājiet mājās! Būs pasākums arī janvārī, arī februārī un pat martā. Man nav ne mazākās vēlēšanās piedzīvot smagos rītus, kas parasti nāk komplektā ar tiem ne pārāk gatavajiem produktiem ko bez atšķirības zīmēm un klusībā laiž uz apli. Šajos pasākumos nekad un neviens nav aizraidīts ja atnācis tukšā vai ar vienu alu. Šeit nav dalības maksa un neviens netiek vērtēts augstāk vai zemāk no atnesto šķirņu un litru daudzuma. Alus vienmēr ir pietiekoši, un ja kādam gadās par maz, tad tieši šo iemeslu dēļ pasākumi notiek vietās kur ir pieejama alus daudzveidība.