3) jā
kad numurus izsūtīs ?
3) jā
kad numurus izsūtīs ?
Rāda ka nākoš sestdien lietus gāzīs! Būs pa telpām jādzīvojas
es varu jebkuru pozīciju aizpildīt. piedalīšos tikai simpātiju konkursā.
Vobla pagidām šāda prognoze
Kārtējo reiz dažādas laika prognozes dažādos kanālos. Kā pieredze rāda nāks tuvāk tad jau būs precīzāk. Bet kāda starpība, cik atceros lapenītē bij jumts un var bez bēdas raut iekšā
Piesakos palīdzēt. Kādu darbu iedos, tāds būs labs.
Birkenbergs Būtu labi, bet man lietu rāda 58%.
kastrolis es varu jebkuru pozīciju aizpildīt. piedalīšos tikai simpātiju konkursā.
pag, kastrolim tak jau ir īpašā loma iedalīta.
MartinsK izveidot sarakstu no dalībniekiem, kuriem ir specifiskas zināšanas kādā jomā. Tad šiem dalībniekiem izsniegt atpazīstamības zīmes, lai jebkurš var pie viņiem vērsties ar jautājumiem.
Piemēram:
MartinsK Kastrolis - elektronikaMartinsK #Kastrolis:
es jau nevienam neatsaku arī ikdienā. cits jautājums kurš var uztvert manu nesakarīgo stāstījumu
Numuri izsūtīti. Ja kādam nav, bļauj!
Nekāds šablons/sagatave/paraugs nebūs? PIetiks, ja uz pudeles būs uzlīmēts viens skaitlis - piemēram, "99"?
Zelcs Nekāds šablons/sagatave/paraugs nebūs? PIetiks, ja uz pudeles būs uzlīmēts viens skaitlis - piemēram, "99"?
Rekur būs excel fails, var izmantot. Bet der arī vienkārši numurs.
konkursa-labels-2017.xlsx
man nav numura
MartinsK
gan jau kaut kā varēšu līdzēt
Mārtiņ, jā, "Rudzus" ņemu uz sevi!
Kas attiecas uz īpašajām lomām, tad tādas būs iedalītas sekojošiem dalībniekiem (ar viņu piekrišanu) :
Mārtiņš K. /MartinsK/ - pasākuma organizators;
Rimants /Kalēju alus/ - poligrāfija (etiķetes, paliktņi, baneri u.t.t.);
Sergejs /alusvedējs/ - HERMS uz elektrību;
Kastrolis - elektronika;
Linards /Linards/ - alus darītavas dokumentācija (PVD, VID u.c. kontrolējošo institūciju prasības);
Valdis /Vobla/ - BIAB sistēma jeb brūvē maisā;
Juris /JurisOK/ - rūpnieciski ražotas iekārtas;
Raivo /bruvepats.lv/ - izejvielas.
Šīs personas atpazīsiet pēc īpašiem krekliem. Visa pasākuma norises gaitā, pie šiem dalībniekiem varēsiet saņemt informāciju kas skar viņu pārstāvēto sfēru.