Tiko beidzu pudeļot, tātad uzreiz pāris lietas, ko es noteikti darīšu nākamreiz :
- Pārliešu tikai ar burbuli, savādāk viegli iebraukt plācenī ar šļaukas galu.
- Stiprinājumi šļaukai pie kega, obligāti, ja negribas mazgāt extra reizi virtuvi.
Manuprāt kopumā sanāca OK, alus no sērijas, kas ir jau garšojams no fermentiera, bez domām par glabāšanu a ļa "laiks izlabos".
Rauga lomu gandrīz nejūt, bet arī raugi man neitrāli - Notingham un BRY-97, nākamos mēģināšu ar jūtamāku "raksturu", tad arī redzēsim.
APA gan konkrēti iebrauca IPA plauktā, bet tur mani aprēķini pie vainas, nākamreiz ņemšu vērā apiņu alfas daudzumu, Eukanot tomēr ir mega jaudīgs.
No katra fermentiera sanāk precīzi 30 x 0.5 pudeles, nu ja piespiestos varbūt kādu duļķaino vēl dabūtu, bet paslinkoju.
Pēc pāris nedēļām, kad būs sajūta, ka var jau iedot pagaršot, labprāt ar kādu varu samainīties, nolikšu malā noteikti pāris "komplektus".