• Pasākumi
  • Fināla balsojums par 2020.gada mājbrūvētāju saieta Galvenā konkursa alu

12 days later

Vēl 30 dienas līdz balsojuma beigām. Sarosās tie, kas nav izpildījuši savu pilsoņa pienākumu.
PS. Laikam nebij tā labākā doma balsojumam likt divus mēnešus.

@janis s#209243 PS. Laikam nebij tā labākā doma balsojumam likt divus mēnešus.

man likās ka termiņš septembra beigas un tas jau par daudz. bet ja nenobalso par miežu vīnu tad principā baigās steigas nav...

kastrolis
      Termiņu liku balstoties uz daudzajiem balsotājiem sākuma stila atlasē. It kā jau vēlamais ir panākts. Jau tagad finālā ir nobalsojuši vairāk dalībnieki nekā atlasē.
      Miežu vīns nebūs, bet pagaidām izskatās, ka galvenais stils būs pilzeners. Ņemot vērā gatavošanās laiku uz gada tusiņu iespējams būs daudz ļežaku.

12 days later

Varbūt nākošajā reizē var google balsošanu uztaisīt? Manuprāt, būtu daudz vieglāk ar balsu skaitīšnau! Tas tikai ieteikums, kurš tikai tagad līdz man pašai ienāca prātā 🙂

varētu jau šoreiz. un sākt no jauna, jo esošā situācija man riktīgi nepatīk 😛

11 days later

Vēl palikusi pēdējā nedēļa balsošanai.
          Tie, kas nav paspējuši vēl to var izdarīt

5 days later

Tātad
            Svinīgi paziņoju, ka 2020. gada galvenā konkura alus stila balsojums ir noslēdzies.
            Kā uzvarētājs ar lielu balsu pārsvaru ir Pilsner stila alus.

image aa.jpeg

@janis s#209356 Tak pilni veikala plaukti ar pilzenēm!!! 😃

Tad šis ir tas noslēdzošais loks (cik tur patsmit gadu) Kuplas pastāvēšanai!?

Daiga
                Ja ļoti vajag varu mēģināt. Tas gan aprobežosies ar nekvalitatīvu BJCP tulkojumu, tur protams nav tāds atsevišķs stils kā pilsner, bet ir pāris paveidi.
                Protams labāk būtu to "prieku" atstāt Mārtiņam K. Kā līdz šim tas tika darīts.