Ūdens
Tad jau Carnika ir tāda kā Latvijas Pilzene.
Manuprāt ļoti labs starta ūdens, kas labi ļaujas uzlabojumiem
varbūt no gaujas...
Carnikavā ūdens ir arī ļoti garšīgs. Pēc analīzēm spriežot arī pateicīgs brūvēšanai. Neviens elements "neizlec".
- Edited
Dabūju arī savu papīriņu. Komplektā ar izskaidrojumu, kāpēc tumšie vienmēr sanāk labāki un apiņu blieziens gaišajos alos nekad nav tāds, kā kārojas.
edit: bilde, nevis pdf
HCO3 - 461! Man šķiet, ka lielāku rādījumu neesmu redzējis.
Par ūdeni runājot. Varbūt kādam ir pie rokas ap 6g CaSO4? Rīgā. Līdz svētdienai būtu vēlme dabūt. Zinu, ka pie Raivo var dabūt, bet viņš Rīgā šonedēļ vairs nav.
Mums noteikti ir! Jasazinas ar Oskaru, ka dabut.
Ja Oskars nevar, es arī varu līdz Rīgas centram atvest.
Varbūt te iepriekš jau diskusijā ir bijis, bet neuzgāju. Vai kāds ir mēģinājis brūvēt no veikalā nopērkamajiem - Mangaļi, Venden u.t.t. ūdeņiem (varbūt ir kādam analīžu dati kaut kur?)
sākumā Mangaļus un OL izmantoju, bet vienreiz pagaršoju mājas krāna ūdeni un konstatēju, ka tas garšo labāk
Go for mangalis!
Kad brūvēju Carnikavā, tad, protams, viss bija ideāli. Bet tagad Āgenskalnā kaut kā negribas provēt, ja pat kā tīrs dzeramais ūdens man viņš šķiet diezgan negaršīgs.
- Edited
Mangalim sarkanajam, cik atceros, bija normāls sastāvs. Kkad vienreiz mēģināju pudeļūdeni. No visiem veikalos sastaptajiem, mangalim bija vislabākais sastāvs. Pārsvarā, jau ir uz etiķetes tabula. Ja nav, tad ir mājas lapā.