Es domājams būšu , un ja būšu man būs 1 + 1L ! Nevajag uztraukties par apjomu, vai to ka alus nav līdz vispār. Uz šiem pasākumiem iet pagaršot, nevis dzert!
Mājas alus pasākums Labietī 12.novembrī 18
Es domājams, ka arī būšu, ja nu pa īsu būs tad varam tak Labietī nopirkt kaut tonnu un baudot apspriesties: par alus brūvēšanu:)
Braumeister said: Es domājams, ka arī būšu, ja nu pa īsu būs tad varam tak Labietī nopirkt kaut tonnu un baudot apspriesties: par alus brūvēšanu:)
man vajag nevis Labieša alu, bet tavu un citu viedokli par savu kā jaunā brūvētāja sniegumu, tāpēc nevis citu iemeslu dēļ es vaicāju par daudzumu, lai visiem tiek un varu dzirdēt kritiku. Vai tad dziļākajā būtībā tā neveidojas pēctecība, tradīcijas, kas vērstas uz kvalitātes uzlabošanu arvien, arvien?
#zenkis, ne vienmēr tas, kas Tev liekas defekts, ir pazīstams vai zināms citiem, tāpēc Tu riskē palikt arī bez atbildes. Pagājušajā pasākumā bija viens alus, kas nebija īsti labs, un lielais vairums to sajuta, bet neviens nevarēja pateikt cēloņus viennozīmīgi!
Labieša alus manuprāt ir tik pat izcils un tas pats kas mājās brūvēts, gan efekts gan defekts ir sastopams
Būs savs defektīvais jāpaķer ar - lai var pasprauslāt.
Nevajag pārspīlēt ar to, ka var nākt bez alus. :)))
Man te viens defekts vēl tikai bubina, tā kā neko uz kritiku iesniegt rīt nevarēšu. Divreiz nākt tukšām rokām vispār ir pieņemami? Ja nu projām dzen tikai trešajā reizē, varētu rīt mēģināt aizkļūt līdz Labietim. Starpcitu, moš' ir kāds braucējs no Cēsu puses?
Esmu bijis aptuveni padsmit reižu tukšām rokām un iešu arī šoreiz :) visu savējo izdzēru sestdien, diemžēl pārāk labs bija sanācis. Bet man liekas, ka daudzi te aizmirsuši, ka sākotnējos pasākumos bija vispār labi, ja viens vai divi mājas ali :))
Vispār es varētu atnest pagaršot kāds sanāk, ja infekciozu alu notur trīs gadus, patiesībā tagad jau ceturtais. Bet, ja nebūs kastroļa, man būs žēl tās pēdējās divas pudeles vaļā taisīt, vēl pirms pusgada bija ļoti labs.
Linards said: ...Pagājušajā pasākumā bija viens alus, kas nebija īsti labs, un lielais vairums to sajuta, bet neviens nevarēja pateikt cēloņus viennozīmīgi!
Piekrītu, bezatbildes % ir un būs, bet uzskatu, ka ar laiku dažādu defektu atpazīšanas māka pilnveidosies, mājbrūvētāji ar pieredzējušajiem avangardā palīdzēs kopīgiem spēkiem identificēt cēloņus, sarunu un pārdomu ceļā, un galarezultāts - gardākais alus pasaulē :) Citvārd, tas jau tas iemesls un manas gaidas no sanākšanām - lai var praktisko zināšanu bāzi publiskot, dalīties, kā foruma dzīvs turpinājums ar plašākām savstarpējās tincināšanas iespējām. Vērtīgais šajās sanāksmēs ir pieredzējušo padomi, ieteikumi jaunākajiem, nevis kādi- par to spiedīsim katrs atsevišķi, bet lai tie būtu. Mazums kādu defektu esmu safantazējis, man interese, lai rūdītais brūveris man savas domas izsaka. Pēc proves forumā pateiksi, ka draņķis, klātienē - kāpēc. Uz tikšanos, dārgie.
vagabundo said: Ja nu projām dzen tikai trešajā reizē, varētu rīt mēģināt aizkļūt līdz Labietim.
nu ir daži kadri, kuri uz šo jautājumu var atbildēt
jācer, ka Kastrolis ieradīsies
Ja viss sanāks kā plānots rīt varētu beidzot apmeklēt Labieti. Laikam vienīgais kurš nav vēl nobaudījis jūsu alu. Kā tur no autenes ar sabiedrisko aizkulties? Mazliet kavēšu, jo man tikai 18.00 autobuss Rīgā. Nesamais arī parasti līdzi nevis cik ir, bet cik var panest.
Ej uz 11.trambuli un mauc līdz Dzemdību namam
AndisL said: ...Laikam vienīgais kurš nav vēl nobaudījis jūsu alu...
nav tiesa.
pie reizes var arī Murmuļmuižas jaunus pabaudīt.
Ko tāds klusums šorīt? ;) Man pierakstos bij 25 veidu ali, pierakstus gan vairs neatrodu ;) bet iespējams palika somā (mājās).
Ja vien mēs pārorjentētos uz citu dienu/laiku, tad es arī ļoti labprāt apmeklētu. Vai arī otrdienas ir nemaināms lielums?
Gluži manas domas, piektdienas butu ok
Es gan teiktu, ka piektdienas parasti ir dienas, kur daudz citu pasākumu notiek, kuros mūsu sievietes vēlas, lai arī mēs esam klāt :) Visiem jau nekad nebūs labi, tas arī jāņem vērā.