- Edited
Avene Sour #52:
Viss sākās kā parasts kviesis 20l kkad oktobrī.
Pale/Kviesis - 60/40
Iejavots 1 stunda 66grādi
Styrian Goldings: FWH-10g, 60min-10g 15min-10g
Raugs: MJ - M21
SG 1056, FG 1014
Mēnesi nostāvēja rūgumpodā un tad atnāca slinkums. Slinkums pudeļot.
Sadalīju divās daļās un tad sākās:
1. - pielietas trīs 0,33 pudeles Very berry aveņu sulas, ruga nogulsnes no Boon Kriek, Boon Mariage Parfait, Lindemans Oude Gueuze, Orval. Vēlāk iebērta paciņa RIMI saldētu aveņu un paciņa saldētu ķiršu.
2. - pielieta viena 0.7 pudele Cidoniju sulas un 0.7 ābolu bumbieru (Jāņkalni) + tas pats rauga sajaukums + raugi, ko izdevās ievākt no pēdējās skābuļu tikšanās Alus cellē.
Kādu nedēļu pirms Kraukļiem nolēju no pirmā spaiņa testu, atzinu par labu esam un sapudeļoju 3 pudeles. Tad es vēl nezināju, ka citi konkursiem paredzētie ali aizies vannā kopā 4 kastes.
Otrai versijai vēlos pieliet vēl sulu. Patestēsim kādā no nākamajām reizēm.