OK, pievienojot Iļģuciema iesala ekstraktu , vienu 0,5 l burciņu uz vienu koncentrāta bundžu būs pietiekoši ??? Kā tas būs, ja pieliekam vairāk? ..... vai tādā veidā nesamaitājot garšas proporcijas starp iesalu un apiņiem var dabūt alu mazliet biezāku.
Šādā kombinācijā, pielietojot Iļģuciema iesala ekstraktu, kas nosaka alus stiprumu. Cukura gadījumā, alum rūgstot cukurs pārvēršas alk. ...Iļģuciema iesala ekstraktam varētu nebūs tik daudz cukura, ko pārveidot alk. Gribētos gala iznākumu alk. 5,5 - 6% Otrs jautājums. Kaut kur iepriekš diskusijās lasīju, ka Iļģuciema iesala ekstraktam nav bijusi pietiekoša temp. ražošanas procesā lai olbaltumi pilnībā būtu pārtapuši cukuros. Vai sākotnēji Iļģuciema iesala ekstrakts nav jāpakarsē mazākā ūdens daudzumā ?