- Edited
Kā nākamo brūvējumu pamēģini izmantot to pašu rauga plāceni un raudzet istabas temperatūrā ar atvertu fermenteri.
O.G. tēmē ne mazāk kā 17.51 °P, 1.072
Raudzē apm 3-4 dienas kad F.G. sasniedzis ap 9.02 °P, 1.036 momentāli cold crash uz 0.5°C pec 2 dienām pārpumpē uz kegu @10psi un tai pašā t° nogatavini 2-3ned jeb lidz garša apmierina. Rezultātā ap 4.7% abv un iespejams tuvu saldumu kā Brengulim.
Jāsaka gan Brengulis nav mans favorīts, bet analizejot garsu šis butu tas ar ko sāktu.
Protams pudeļot viņu nevarēsi tā pat kā originalais Brengulis ne bez iemesla ir pieejams tikai izlejamā veidā un ar īsu derīguma termiņu.
P.s. iedomajos tak var nopirkt brenguli un nomerīt precīzi blīvumu, vismaz zinasi og un fg pec ka vadities.