- Edited
BOD Jā, cik saprotu, tas raugs kaut kādā mērā nepieciešams, lai, pievienojot cukuru alus uzgāzētos.
Rekur uzgāju baigi labo video: https://www.youtube.com/watch?v=rZWdLYgwfxE
Video tiek atbildēts uz jautājumiem, un kā pirmais ir tieši mans jautājums par ilgo turēšanu fermentācijas traukā/autolīzi(kura mājbrūvētāju vidū nav izteikta)+ čaļi runā par sekundāro fermentēšanu (vai vispār nepieciešams) un citām labām lietām, kā 0min apiņu pievienošanas jēga, dezinficēšanu un iesala skalošanas 2 veidiem (kad būs kaste filtrēšanai, domājams, darīšu pēc otrās metodes, kuru esmu redzējis arī iepriekš.)
Kopumā, man, kā iesācējam, ļooti labs info!