Te daži laikam jauc "apmaiņu ar viedokļiem par pašbrūvēto" un "konkursu" !
KatrinaL Nākt un piedalīties vajag. It sevišķi otrdienās. Bet nu nevajag nest sūdus tikai tāpēc ka nav nekā cita ko atnest! Izņemot, ja kaut kas nav sanācis, bet nav saprotams kāpēc. Tad par to piekodinot pirms tam, var mēģināt iegūt viedokļus un padomus. Otrdienās parasti nav konkursu!
Zelcs Tavs sarkasms ir nevietā! Runa nav par pieredzi, vai avangardu. Runa ir par spēju kritiski izvērtēt, vai šāds alus būtu jādod citiem! Tici man, mani pat idejas vārdā neuzrunā dzert bojātus un defektīvus alus. Kur nu vēl konkursu žūrijā! Bet es to daru, kopš 2012. gada! Vai tie ir brūvētāja ar 400 vārījumu , vai tāda paša brūvētāja ar 5 vārījumu pieredzi. Konkurss tāpēc arī ir konkurss, ka pastāv noteikumi, sliekšņi un galu galā balva! Turklāt mums ir pieredze kā Tevis pieminētie neregulārie mājbrūvētāji izceļ balvas!
Agnis jā, Agni, tavs paraugs bija paraugs Nr. 6 , un ja Tu nezini kas ir Hefeweizen, un jauc viņu ar citiem kviešu alus veidiem, tad vienmēr var ieiet veikalā, un nopirkt paraugu. Šis alus nebija ar skābenu noti, kā Tu pats saki, viņš bija skābs! Mēs pat speciāli paprasījām otru pudeli, lai pārliecinātos, ka nav konkrētas pudeles vaina. Arī otra pudele bija skāba, bet ne ieskābusi! Man palika iespaids, ka šeit tiešām ir mēģināts uzbrūvēt kaut kas uz Berliner Weiss pusi, un atkārtošos, man garšoja tavs alus, bet tas nebija Hefeweizen, tāpēc arī nulle punktu!
Ja kāds uzskata manu viedokli par snobisku, tad aizdomājaties par lūk ko! Šī "konkursa" 35 paraugi ir pretendenti uz komerciāla alus statusu. Šie 35 paraugi un to autori bija gatavi saņemt galveno balvu 1000 € un turklāt ļaut man šo alu veikalā pēc tam pirkt par naudu. Pēc šī visa, jums joprojām šķiet, ka vajadzētu runāt kategorijās - nu nesanāca, nu un!?