Tējkarote cukura rauga rehidrēšanai noteikti to neizdarīja. Es pats to nedaru, jo ražotājs to nerekomendē.
Kāds raugs? Ja tas, kas ekstraktam nāca līdzi, tad vajadzētu pārbaudīt termiņu. Man izskatās, ka vienkārši rehidrētais raugs nav samaisīts, kam nevajadzētu būt lielai bēdai.
Par temperatūru - atkal atkarīgs no rauga. Lielākajai daļai eilu raugu patīk no 18-22 apmēram, ir, protams, izņēmumi. Būtībā uzskata, jo augstāka rūgšanas temperatūra, jo vairāk esteru raugs izdalīs (lasi - izteiktākas rūgšanas garšas), jo zemāka, jo alus "tīrāks". Tipiskam eila raugam 24 ir diezgan daudz, tā ka es par zemu temperatūru neuztrauktos, drīzāk otrādi.