PeterisT Par to ka Fermentis saka bērt droši iekšā bez rehidrācijas, es domāju mārketings, lai patīkami izceltos citu priekšā, rehidrācija ir tomēr vēl viens solis, kas jādara papildus visā procesā.
Es pats domāju, ka ir vērts, cik lasīju, tad darot visu pareizi, tā ir iespēja maksimāli atdzīvināt raugu no "sausā" stāvokļa un teorētiski izmantot visas paciņas saturu, nevis teiksim 2/3, tāpēc ka pārējais ir aizgājis bojā. Protams viss piestartēsies tā pat, raugs ir dzīvīgs organisms, plus par prieku rauga ražotājam vienmēr var iebērt vēl vienu paciņu.
Jā, papildus ņemšanās, bet tas cik ātri piestartējas fermentācija, manuprāt ir ļoti svarīgi. Vai mainījās garša sākot rehidrēt? Grūti pateikt, jo katru reizi nāk klāt kaut kāds uzlabojums vai ninase, bet speciāki testēt ir slinkums. Tas, ka fermentācija sākās ātrāk, tas gan, pie tam ar visiem ne ideālajiem raugam apstākļiem, kurus es radu - vēsums un spiediens.